Η Nike Football παρουσιάζει καινούρια ποδοσφαιρικά παπούτσια για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε

Η Nike Football παρουσιάζει καινούρια ποδοσφαιρικά παπούτσια για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Τα Mercurial, T90, Tiempo και CTR360 προσφέρουν τεχνολογία και καινοτομία που ταιριάζει σε κάθε είδος παιχνιδιού.

NIKE T90 LASER IV
Το T90 Laser IV προσαρμόζεται στις τεχνικές απαιτήσεις και στην κίνηση ενός ιδιαίτερα ευκίνητου σουτέρ. Είναι 20% πιο ελαφρύ από την τελευταία έκδοση και διαθέτει αεροδυναμικό

περίγραμμα, για βελτιωμένη εφαρμογή και τέλεια αίσθηση όταν έρχεται σε επαφή με τη μπάλα. Οι κύριες ζώνες επαφής έχουν χωριστεί σε εύκαμπτες λωρίδες για βελτίωση της φυσικής δύναμης και ακρίβειας του πέλματος ενώ η ζώνη ελέγχου της μπάλας έχει μειωμένο μέγεθος και ύψος, που παρέχει αίσθηση στενότερης επαφής αλλά και την απαιτούμενη τριβή για τις φαλτσαριστές βολές. Η νέα έκδοση κυκλοφορεί στα χρώματα Dark Grey (γκρι) και Solar Red (κόκκινο).

NIKE TIEMPO LEGEND IV ELITE
Το ποιοτικό δέρμα του Tiempo Legend IV Elite είναι ανθεκτικό και μαλακό και προσφέρει στον παίκτη πρόσθετη άνεση, αίσθηση επαφής και έλεγχο. Συνδυάστε την απαράμιλλη αίσθηση επαφής και την υφή του υποδήματος με καινοτομίες όπως το έλασμα με ανθρακονήματα, το πάνω τμήμα με τεχνολογία Flywire και τη διαμόρφωση των καρφιών και θα έχετε την αναγέννηση ενός θρύλου. Είναι επίσης το πιο ελαφρύ Tiempo που κατασκευάστηκε ποτέ, καθώς ζυγίζει 20 γρ. λιγότερο από τον προκάτοχό του. Λευκό και μεταλλικό κόκκινο είναι τα χρώματα της νέας έκδοσης για το 2012.

NIKE MERCURIAL VAPOR SUPERFLY III
Η έβδομη γενιά των υποδημάτων Mercurial διαθέτει σύστημα προσαρμοζόμενης πρόσφυσης, το οποίο παρέχει καλύτερο κράτημα στο έδαφος, περισσότερη πρόσφυση και καλύτερη απόκριση, δίνοντας τη δυνατότητα στους γρήγορους παίκτες να μπορούν να εκμεταλλεύονται ακόμα και την πιο απίθανη ευκαιρία για να σκοράρουν. Οι λεπίδες και τα δευτερεύοντα στοιχεία πρόσφυσης στην περιοχή των δαχτύλων επιτρέπουν στον παίκτη να αναπτύσσει μεγαλύτερη ταχύτητα και να κινείται πιο γρήγορα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η τεχνολογία Nike Flywire δεύτερης γενιάς που έχει ενσωματωθεί στο εκσυγχρονισμένο πάνω τμήμα του υποδήματος εξασφαλίζει μικρό βάρος και ισχυρή, πιο δυναμική εφαρμογή. Αυτή τη σαιζόν τα Mercurial κυκλοφορούν σε μεταλλικό πορφυρό χρώμα.

NIKE CTR360 MAESTRI II ELITE
Το Nike CTR360 Maestri II Elite έχει σχεδιαστεί για τους παίκτες που επιθυμούν να τελειοποιήσουν το κοντρόλ τους μέσα στο γήπεδο. Ο έλεγχος της ταχύτητας του παιχνιδιού με πάσες ακριβείας, η επιβολή του ρυθμού και η δημιουργία ευκαιριών είναι απαραίτητα στοιχεία για τον παίκτη που παίζει σε θέση μέσου. Το πάνω τμήμα από συνθετικό δέρμα Kanga-Lite εξασφαλίζει τέλεια άνεση και εφαρμογή ενώ οι αντικραδασμικές ζώνες βελτιώνουν το κοντρόλ και την ακριβές μοίρασμα της μπάλας. Η μοναδική ασύμμετρη σχεδίαση του συστήματος των κορδονιών δημιουργεί μια διευρυμένη περιοχή ελέγχου της μπάλας για βελτιωμένη επαφή. Τέλος, το έλασμα προσφέρει απίστευτη επαναφορά της ενέργειας και αντοχή, ενώ επίσης διαθέτει καρφιά με μορφή λεπίδας γι

Keywords
Τυχαία Θέματα