Πιέζει για Κολάροφ η Γιούβε

19:18 12/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το γεγονός ότι τα σχετικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας δείχνουν τόσο αποφασισμένοι που είναι έτοιμοι να ανεβάσουν κατά πολύ την αρχική προσφορά τους, μιας και είναι πρόθυμοι να ξεπεράσουν ακόμα και τα 10 εκατομμύρια ευρώ για να εξασφαλίσουν το «ΟΚ» της Μάντσεστερ Σίτι. Αρχικά, τα ρεπορτάζ ήθελαν τους «μπιανκονέρι» να παίρνουν ως δανεικό την πρώτη χρονιά τον Σέρβο διεθνή, βάζοντας παράλληλα και οψιόν αγοράς του για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο δανεισμός και η αγορά μαζί υπολογιζόταν να κοστίσει στους Ιταλούς ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πλάνο, όμως, δεν δείχνει να αρέσει και τόσο στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.
Έτσι, η Γιουβέντους, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφουν οι δημοσιογράφοι του Νησιού, είναι έτοιμη να αλλάξει... σχέδιο και να προχωρήσει απευθείας στην αγορά του Κολάροφ ή να κάνει πραγματικότητα το αρχικό πλάνο, ανεβάζοντας αρκετά το συνολικό ποσό για τη μεταγραφή του παίκτη. Προφανώς, ρόλο σε αυτό θα παίξουν μελλοντικά έσοδα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, μερικές από τις οποίες είναι πάρα πολύ κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα