«Πέρσι θα χάναμε αυτό το ματς»

13:59 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη σεζόν, η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν επέτρεψε στην Νάπολι να είναι συγκεντρωμένη στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να χάσει πολλούς βαθμούς με τον Βάλτερ Ματσάρι να υποστηρίζει πως πέρσι το παιχνίδι κόντρα στην Σαμπντόρια θα ήταν χαμένο για την ομάδα του ωστόσο φέτος, όπως είπε, όλα είναι διαφορετικά.

Σε δηλώσεις του στο "SKY" μετά την εκτός έδρας νίκη στην Γένοβα, ο προπονητής της Νάπολι στάθηκε στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της περσινής και της εφετινής σεζόν: "Είμαστε

πιο συγκεντρωμένοι, λιγότερο επιφανειακοί και πιο ουσιαστικοί και ασφαλώς πιο έμπειροι. Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, το ματς με την Σαμπντόρια πέρσι θα το χάναμε. Φέτος το αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και προσοχή και κερδίσαμε. Ξέρουμε ποιες ακριβώς είναι οι δυνατότητες μας και αυτό μας βοηθάει. Πέρσι χάσαμε πολλούς βαθμούς σκεφτόμενοι το Τσάμπιονς Λιγκ. Φέτος η προσοχή μας είναι στο πρωτάθλημα και δεν πρόκειται να αφήσουμε εύκολα βαθμούς, όπου και αν αγωνιζόμαστε. Η εμπειρία μας είναι τέτοια που μας επιτρέπει να παίζουμε και στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα έχοντας διάρκεια την καλή μας απόδοση. Κάτι που είναι σημαντικότατο".
Μετά από έξι αγωνιστικές η Νάπολι είναι πρώτη μαζί με την Γιουβέντους με 16 βαθμούς με τον Ματσάρι να δηλώνει ενόψει της συνέχειας: "Θέλουμε να έχουμε όσο το λιγότερο μικρότερες απώλειες βαθμών. Ο δρόμος είναι μακρύς, είμαστε ακόμα στην έκτη αγωνιστική όμως έχω πάρει κάποιες απαντήσεις από την ομάδα και για αυτό τον λόγο είμαι αισιόδοξος. Θα παλέψουμε για το καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα