Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Bundesliga

13:39 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την Κυριακή ο Αντριάν Νίκτσι του Ανόβερου εισήχθη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως πάσχει από μηνιγγίτιδα. Την Παρασκευή, ο 22χρονος Ελβετός μέσος ένιωσε αδιαθεσία και είχε υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με το Αμβούργο και να επιστρέψει στο Ανόβερο. Χθες η κατάσταση του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως πάσχει από μηνιγγίτιδα χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του
Σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής του Ανόβερου, ο Γιορκ Σμάντκε τόνισε πως ο Νίκτσι "είναι σε καλά χέρια. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση".

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Μίρκο Σλόμκα δήλωσε: "Η μηνιγγίτιδα ακούγεται άσχημα και χρειάζεται προσοχή. Ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη για εμάς".
Ο Νίκτσι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα και θα μπορέσει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στις 20 Οκτωβρίου. Μέχρι στιγμής στην σεζόν είχε 5 συμμετοχές και 1 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με το Ανόβερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα