Μαντσίνι: Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Μάντσεστερ

12:27 5/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με τις δυο νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα της πόλης, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος ωστόσο υπογράμμισε πως σημασία δεν έχουν οι δύο νίκες επί της συντοπίτισσας αλλά η κατάκτηση του τίτλου της Premier League.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα στο Μάντσεστερ. Για να γίνουμε οι καλύτεροι της χώρας πρέπει να κερδίσουμε

τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία αν κερδίζεις δυο φορές την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή αν επικρατείς επί της Τσέλσι. Στο τέλος αυτό που μετράει είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος".
Για το παιχνίδι κόντρα στην Νιούκαστλ, ο Μαντσίνι δήλωσε: "Εμείς θα παίξουμε καλά και δεν θα... μπλοκάρουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό το πάθαμε πριν από έξι εβδομάδες, πιθανότατα γιατί κάποιοι πολύ σημαντικοί για την ομάδα παίκτες ήταν τραυματισμένοι. Αλλά στον αγώνα με την Νιούκαστλ δεν θα συμβεί. Ίσως και να χάσουμε αφού σε κάθε παιχνίδι υπάρχει η πιθανότητα ήττας, αλλά είμαι σίγουρος πως θα παίξουμε πολύ καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα