Περίπατος στο Μαρούσι

20:03 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Οδυσσέα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η Ένωση έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και πέρασε από το Μαρούσι, κάνοντας το 2 στα 2 στη διοργάνωση.
Για ακόμα μια φορά ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα.

Το

ματς

Με άνεση και χωρίς καμία δυσκολία η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα με 1-0 στα σετ απέναντι στον Οδυσσέα. Η Ένωση «καθάρισε» σε λιγότερα από 20 λεπτά την ομάδα του Αμαρουσίου, αφού είχε εξαιρετικό σερβίς και μπλόκαρε τις επιθέσεις των αντιπάλων με εξίσου καλή υποδοχή. Οι «κιτρινόμαυροι» έτσι έκαναν με άνεση το 20-10, 12-25 και συνέχισαν με άνεση την προσπάθειά τους για μια εύκολη νίκη.
Στο δεύτερο και στο τρίτο σετ η ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα έδειξε μια ξαφνική χαλάρωση και έδωσε το δικαίωμα στους αντιπάλους της να παλεύουν στο ματς. Αυτό, όμως δεν επηρέασε την ΑΕΚ, η οποία προσπάθησε και κατάφερε να διατηρεί, έστω και ένα μικρό προβάδισμα, κάτι που την βοήθησε στην πορεία να κάνει το 3-0 στα σετ και να φύγει νικήτρια από το Μαρούσι.

Τα σετ: 12-25, 22-25,21-25.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Πεπόνης, Τσούμας, Παπαδόπουλος, Μπανιάς, Βυθούλκας, Χριστοδούλου, Κοτζαμπάσης (λ), Κωνσταντινίδης, Βαφάι.

ΑΕΚ: Κρέτσης, Ρουμελιωτάλης, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Πελτέκης, Σασάτη, Κάπελας (λ), Καπίρης, Αναστασίου.

Keywords
Αναζητήσεις
περίπατοςμαρούσι
Τυχαία Θέματα