Βενγκέρ: Δεν με νοιάζει αν σκόραρε ο Φαν Πέρσι

19:32 3/11/2012 - Πηγή: AEK365

Η Άρσεναλ ηττήθηκε 2-1 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ" με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι μόλις στο τρίτο λεπτό να σκοράρει εις βάρος της πρώην ομάδας του γεγονός στο οποίο δεν έδωσε σημασία ο Αρσέν Βενγκέρ ο οποίος έκανε λόγο για λάθη της ομάδας του που δίνουν εύκολα γκολ στον αντίπαλο.

Σε ερώτηση για το γκολ του Φαν Πέρσι ο προπονητής της Άρσεναλ τόνισε: "Δεν με νοιάζει ποιος σκοράρει για τους

αντιπάλους και δεν έχει σημασία. Εμένα με νοιάζει να κερδίζουμε εμείς. Αυτό που μετρά είναι να μην κάνουμε λάθη και δίνουμε εύκολα γκολ στους αντιπάλους μας".
Για το τελικό αποτέλεσμα, ο Βενγκέρ δήλωσε: "Δίκαια νίκησε η Γιουνάιτεντ. Μόνοι μας βάλαμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση δεχόμενοι τόσο γρήγορα το γκολ. Τα περισσότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν από δικά μας λάθη, όπως και το πρώτο τέρμα της Γιουνάιτεντ. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να παίξει στη συνέχεια κλειστά και να χτυπά με αντεπιθέσεις. Είχαμε πολλή κατοχή μπάλας, αλλά δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις".
Ο Αλσατός τεχνικός αναφέρθηκε και στην αποβολή του Τζακ Γουίλσιρ λέγοντας: "Θα πρέπει να ξαναδώ τη φάση, αλλά δεν νομίζω πως ο Γουίλσιρ μπήκε επίτηδες έτσι στη φάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα