Περίπατος για Ρεάλ με μπαλάρα...

18:54 18/1/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΘΕΛΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Κορνεγιά Ελ Πρατς

Έκλεψε τη νίκη η Εσπανιόλ, που επικράτησε με 1-0 της Θέλτα

Στο 14ο λεπτό το σουτ του Τζόνι έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Ορεγιάνα στο 23', αλλά στη συνέχεια του πρώτου μέρους δεν υπήρξαν άλλες φάσεις.

Στο 60ο λεπτό η κεφαλιά του Σέρχιο Γκαρθία δεν ανησύχησε τον Γιοέλ, ενώ στο 74' ο Σιμάο έκανε κακό σουτ από ιδανική θέση. Τη νίκη στην Εσπανιόλ έδωσε ο Σέρχιο Γκαρθία με γκολ στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια,

Κολότο, Φουέντες, Μορένο, Λόπεθ, Σάντσεθ, Αμπραχάμ, Σιμάο, Στουάνι (64' Πίτσι), Κόρδοβα (46' Άλεξ), Γκαρθία.

ΘΕΛΤΑ: Γιοέλ, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Τζόνι, Ουμπίνια, Φερνάντεθ (74' Άλεξ Λόπεθ), Ραφίνια, Κρον Ντέλι, Ορεγιάνα (69' Νολίτο), Μίνα (84' Μπερμέχο)

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ: 0-0
Γήπεδο: Νουέβο Λος Κάρμενες

Στο 0-0 κόλλησαν Γρανάδα και Οσασούνα κι έμειναν και οι δύο ικανοποιημένες.

Στο 6ο' και στο 9ο λεπτό τα σουτ των Μπραχίμι και Ιτούρα, έφυγαν λίγο άουτ, ενώ στο 35' ο Ρέθιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0. Στο 43ο λεπτό ο Ριέσγο πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Ελ Αράμπι.

Στο 47' και στο 48' οι Ελ Αράμπι και Σεχούδο έχασαν ακόμη δύο σημαντικές ευκαιρίες, ενώ στο 76' ο Πίτι αστόχησε από καλή θέση.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρομπέρτο, Ανγκούλο, Μουρίγιο, Μάινθ, Νιόμ, Ιτούρα, Ρέθιο, Ρίκο, Ελ Αράμπι (68' Ρίκι), Μπραχίμι, Πίτι

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ριέσγο, Μπερτράν, Λοτίες, Αρίμπας, Νταμιά, Λόλο, Σίλβα, Σεχούδο (66' Τόρες), Αρμεντέρος, Ντε Λας Κουέβας (81' Ακούνια), Ριέρα (87' Όιερ).

ΕΛΤΣΕ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 2-0
Γήπεδο: Μαρτίνεθ Βαλέρο

Η Έλτσε κέρδισε με 2-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο, πήρε ανάσα και βύθισε την αντίπαλό της κι άλλο.

Στο 5ο λεπτό ο Ρουμπέν είπε όχι σε σουτ του Ζιλ, ενώ στο 19' η Έλτσε άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Αλμπαθάρ, σε φάση που αποβλήθηκε και ο Μπαένα της Ράγιο. Στο 32ο λεπτό ο Αααρόν Νίγκεθ έχασε σημαντική ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 45' το φάουλ του Σαούλ πέρασε μόλις άουτ.

Στο 48' ο Σαούλ αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 53' ο Τόνιο είπε όχι σε σουτ του Μπανγκουρά. Στο δίλεπτο ανάμεσα στο 63' και στο 65', ο Ρούμπεν πραγματοποίησε τρεις απίστευτες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ααρόν, Κορομίνας και Σουάρεθ, ενώ στο 79' ο Ρουμπέν έκανε λάθος, ο Μποάκιε έκλεψε κι έδωσε στον Μάρκεθ που από κοντά έκανε το 2-0.

ΕΛΤΣΕ: Τόνιο, Αλμπαθάρ, Λομπάν, Μποτία, Σουάρεθ, Πέρεθ (81' Σάντσεθ), Μάρκεθ, Νίγκεθ (70' Μανού Ντελ Μοράλ), Ζιλ, Κορομίνας, Ερέρα (76' Μποάκιε)

ΡΑΓΙΟ: Ρουμπέν, Τίτο, Γκάλβες, Σαούλ, Νάτσο (30' Αντριάν), Μπαένα, Τρασόρας, Καστίγιο (69' Λαριβέι), Μπανγκουρά, Βιέρα (77' Εμπαρμπά), Μπουένο.

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-5
Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Εύκολο έργο είχε η Ρεάλ κόντρα στην Μπέτις, την οποία διέλυσε με 5-0 και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Ρονάλντο έκανε τρομερή ενέργεια και με όμορφο σουτ έξω απ' την περιοχή, έβαλε μπροστά στο σκορ τη Ρεάλ, ενώ στο 25' ο Γκάρεθ Μπέιλ διπλασίασε τα γκολ της «βασίλισσας» με όμορφο φάουλ. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και στο 45ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά με όμορφη προσπάθεια έκανε το 3-0.

Στο 62ο λεπτό μετά από κόρνερ και διώξιμο της άμυνας της Μπέτις, ο Ντι Μαρία με όμορφο βολέ, έκανε το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Μοράτα στο 90ο λεπτό από κοντά.

ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Αμάγια, Παουλάο, Τσίκα, Ντιντάκ, Ματίγια, Ρέγιες (78' Κάρο), Σεβίγια (62' Χουανφράν), Μπαπτιστάο, Κάστρο (55' βαντίγιο), Μολίνα

ΡΕΑΛ: Λόπεθ, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος (73' Νάτσο), Μαρσέλο, Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία (69' Ιγιαραμένδι), Μπενζεμά (76' Μοράτα), Μπέιλ, Ρονάλντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα