Περιμένουν τον Κουτσοσπύρο

17:54 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Με μία προπόνηση στις 7 το απόγευμα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του ο Παναιτωλικός, ο οποίος αύριο φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει να αντιμετωπίσει για άλλη μία φορά αρκετές απουσίες.
Εκτός μάχης παραμένουν οι Γκόλιας και Μπόγιοβιτς, ενώ και οι Στεφανάκος, Μελισσάς είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
Τέλος, ο Κουτσοσπύρος έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο από το παιχνίδι της Τετάρτης, όμως χτες μπήκε στην προπόνηση και δοκίμασε το πόδι του. Ο επιθετικός της ομάδας από το

Αγρίνιο είχε κάποιες ενοχλήσεις, όμως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.
Έτσι, σήμερα αναμένεται να επιχειρήσει ξανά να ανεβάσει στροφές και αν δεν πονάει, θα θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Χάβου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο τεχνικός του Παναιτωλικού θα κάνει ακόμα μία... αλχημεία, προκειμένου να καλύψει το νέο κενό που θα υπάρξει στην ενδεκάδα.
Μία επιλογή είναι να ξεκινήσει ο Πασσάς στην θέση του, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην κορυφή ο Καμαρά και να παίξει δεξιά ο Φαβάλι. Τέλος, υπάρχει ακόμα ένα... σενάριο, το ποιο τρελό, να παίξει δηλαδή φουνταριστός ο Σίσιτς.
Ο Σλοβένος έχει παίξει ελάχιστες φορές στην καριέρα του στην κορυφή, όμως είναι γνωστό πως ο Χάβος αρέσκεται σε τέτοιου είδους πειράματα, με τελευταίο παράδειγμα τον Μπακάκη που έπαιξε δεξί εξτρέμ την Τετάρτη και τον δικαίωσε.
Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν αναμένεται να ξεκινήσει ο Τακίδης, με τους Κούσα Ιωάννου μπροστά, δεξιά τον Μπακάκη και τον Δάρλα αριστερά. Στον άξωνα θα βρεθεί και πάλι το έμπειρο δίδυμο των Τζούνιορ και Σφακιανάκη, με τον Μπελόν μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο.
Όσο για την επίθεση, προβάδισμα έχει η τριάδα Σίσιτς, Καμαρά και Κουτσοσπύρου, όμως αυτό θα κριθεί από την κατάσταση της υγείας του τελευταίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα