Δίνει τις μετοχές ο Παπουτσάκης

17:24 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Την απόφαση του να παραχωρήσει το 51% των μετοχών του σε άτομα τα οποία γνωρίζει πολύ καλά πήρε ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη Δημήτρης Παπουτσάκης, μεταβιβάζοντας τους με αυτό τον τρόπο το μετοχικό κεφάλαιο των «κιτρινόμαυρων».
Τα άτομα στα οποία θα παραχωρήσει τις μετοχές του ο πρόεδρος του συλλόγου του Ηρακλείου είναι οι Παπαντωνάκης (δικηγόρος),Καραταράκης (επιχειρηματίας),Φραγκάκης (πολιτικός μηχανικός),Κατρινάκης (ιατρός),Σαμαριτάκης (επιχειρηματίας) και Γιανουλάκης (επιχειρηματίας).

Στόχος της κίνησης αυτής του τελευταίου είναι η αποχώρηση του από τα διοικητικά της κρητικής ομάδας. Άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει γνωστή την συγκεκριμένη επιθυμία του εδώ και καιρό.
Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως σε περίπτωση που τελικά εμφανιστεί υποψήφιος αγοραστής για την ΠΑΕ ο γιος του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη θα ενεργοποιηθεί προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Σε ότι έχει να κάνει με τις κινήσεις των ανθρώπων που θα κληθούν να διαχειριστούν τις μετοχές του ο πρώην μεγαλομέτοχος θα ενημερώνεται για τις κινήσεις τους, ενώ οι πρώτοι θα κληθούν να συγκροτήσουν νέα διοίκηση με κάποια από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.
Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά ο Λιθουανός πρών ποδοσφαιριστής των Κρητικών Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου.Ο τελευταίος στο περιθώριο της χτεσινής αναμέτρησης με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έκανε γνωστό πως έχει πρόταση από την χώρα μας φωτογραφίζοντας τον Εργοτέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα