«Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου»

17:12 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η πόλη των Τρικάλων έχει ανοίξει την αγκαλιά της στην εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών που το επόμενο τριήμερο με αντιπάλους τις Ρουμανία, Φινλανδία και το Μαυροβούνιο, θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, δείχνοντας τη στήριξή τους στη «γαλανόλευκη» και ζητώντας από τον κόσμο της Θεσσαλίας να κάνει το ίδιο. Από πλευράς ομάδας, ο Αλέκος Λεώνης και ο Κώστας Προύσαλης ευχαρίστησαν τους πάντες και δήλωσαν έτοιμοι για να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Χρήστος Λάππας, Δήμαρχος Τρικκαίων
Ο περιφερειάρχης είπε αρκετά και τα είπε και καλά... Να ευχαριστήσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομοσπονδία και τον προπονητή που μας αγαπάει ιδιαίτερα, τους παίκτες που τους εύχομαι καλή επιτυχία και να καλωσορίσω στην πόλη του Ασκληπιού και του Τσιτσάνη, τις ομάδες του Μαυροβουνίου, της Φινλανδίας και της Ρουμανίας. Εγώ είμαι λάτρης του βόλεϊ, που είναι άθλημα με φαντασία και τέχνη, αν και δεν είμαι φαν του αθλητισμού. Υπάρχει όμως, ένα πρόβλημα... Πως θα δείξουμε την αγάπη μας. Ο μόνος τρόπος να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνει η ομάδα, είναι να γεμίσουμε το γήπεδο και με τον ενθουσιασμό και την πίστη και την αγάπη μας, να σας βοηθήσουμε. Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Χρήστος Βογιατζής, μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ
Η ΕΟΠΕ ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ειδικότερα την περιερειακή ενότητα και Δήμο για ανάληψη αυτού του σημαντικού διεθνύς τουενουά. Απόφαση ήταν και είναι να πηγαίνουμε το άθλημα στην περιφέρεια, στην επαρχία γιατί μας συμπαραστέκονται και βοηθούν τις εθνικές ομάδες. Καλούμε τους φιλάθλους των Τρικάλων και της Θεσσαλίας να είναι κοντά στην εθνική ομάδα αυτό το τριήμερο. Να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να κάνουν τον στόχο τους πραγματικότητα. Θα παιχθεί ένα βόλεϊ υψηλού επιπέδου και πρέπει να είμαστε κοντά τους. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και την καλή διαμονή που έχουν όλες οι αποστολές.

Δημήτρης Αλεξάκος, πρόεδρος ΕΣΠΕΚΕΛ
Να επαναλάβω την πρόσκληση όλων προς τους φιλάθλους για να γεμίσουν το γήπεδο καθώς με αυτό εξασφαλίζουμε πολλά πράγματα. Καταρχήν την υπεραξία των αγώνων, καθώς άλλο να διεξάγονται σε γεμάτες κερκίδες και άλλο σε μισογεμάτες ή μισοάδειες. Επίσης, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη που δείχνει η ομοσπονδία αποκεντρώνοντας το άθλημα και η ομάδα που προτιμά τα Τρίκαλα. Σε περιόδους σαν τη σημερινή με μεγάλη κρίση οικονομική, κοινωνική και πολιτική, πρέπει να αναζητούμε κάθε τι που χαρακτηρίζεται εθνική προσπάθεια και να στηρίξουμε με πάθος, στέλνοντας τα απαραίτητα μηνύματα όπου πρέπει να τα στείλουμε.

Μάργκαρετ Αν Φλέμινγκ, πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής των Μικρών Κρατών της CEV και μέλος του ΔΣ
Είναι χαρά και τιμή μου να είμαι εδώ εκπροσωπώντας τη CEV. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από τους διοργανωτές και είμαι ευχαριστημένη από τις προετοιμασίες στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες και στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλες τις ομάδες.

Αλέκος Λεώνης, ομοσπονδιακ

Keywords
Τυχαία Θέματα