Επέμβαση για Μπαλοτέλι

17:12 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στις πρόσφατες εμφανίσεις του εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανιζόταν συνεχώς με γυαλιά. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως τα γυαλιά αποτελούσαν, απλά, άλλο ένα αξεσουάρ του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή, με τα οποία συμπλήρωνε το στυλ του. Τελικά αποδείχτηκε πως ο «Σούπερ Μάριο» τα χρειαζόταν αυτά τα γυαλιά, αφού έπασχε από μυωπία.
Ο Μπαλοτέλι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα. Ο γιατρός που τον εγχείρησε δήλωσε αισιόδοξος πως το πρόβλημα

θα ξεπεραστεί άμεσα και πως ο παίκτης θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σύντομα. «Ήδη μία μέρα μετά την εγχείρηση, ο Μάριο μου έλεγε πως αισθάνεται καλά και πως είναι σε θέση να οδηγήσει. Εγώ, ασφαλώς, του το απαγόρευσα, λέγοντάς του πως είναι προτιμότερο να οδηγήσει κάποιος άλλος και όχι εκείνος. Αυτό, όμως, δείχνει πως η ανάρρωση θα είναι σύντομη. Πιθανότατα θα μπορέσει να καθίσει πίσω από το τιμόνι την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν υπάρξουν επιπλοκές, που δεν αποκλείονται αλλά είναι και εξαιρετικά σπάνιες», τόνισε ο χειρούργος του Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός θέλει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μπερναμπέου στις 18 Σεπτεμβρίου, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και φαίνεται πως θα τα καταφέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα