Περιμένοντας τη Seymour Pierce

11:53 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Αθήνα θα βρίσκονται ως απόψε το βράδυ (και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) υψηλόβαθμα στελέχη της Seymour Pierce (γεγονός που σας είχε αποκαλύψει το aek365 την περασμένη Τετάρτη), τράπεζας του Κιθ Χάρις. Στην ΠΑΕ ισχυρίζονται ότι δεν έχουν ενημέρωση για την ακριβή ώρα άφιξης των Άγγλων. Και τούτο διότι το

ταξίδι τους γίνεται με σκοπό να συναντηθούν με την πλευρά Βιντιάδη και να προχωρήσουν το deal.
Στην ΠΑΕ θεωρούν ότι ως την Τετάρτη, ημέρα που θα αναχωρήσουν τα στελέχη της Seymour Pierce από την Αθήνα, ίσως να μη χρειαστεί καν να συναντηθούν μαζί τους, καθώς η πλευρά Βιντιάδη είναι πλήρως ενημερωμένη για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ.

Είναι σίγουρο πάντως πως στα Σπάτα θα είναι σταντ μπάι κι εφόσον από αύριο τους ζητηθεί να παραστούν σε συνάντηση με την πλευρά Βιντιάδη και τα στελέχη της τράπεζας αμέσως θα δώσουν το "παρών". Πάντως, από τη διοίκηση πιστεύουν ότι μετά τις συζητήσεις και την προεργασία των επόμενων κινήσεων μεταξύ Βιντιάδη και Seymour, θα χρειαστεί η συνεισφορά τους, για τα αμέσως επόμενα βήματα.
Η αισιοδοξία ότι αυτό το ταξίδι των Άγγλων θα οριστικοποιήσει τις θετικές εξελίξεις και θα αποφασιστεί ακόμα και πόσα χρήματα θα βάλει αρχικά η πλευρά Βιντιάδη - Χάρις στο μπάσιμο που θα κάνουν στην ΠΑΕ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, κυριαρχεί. Και μάλιστα γίνεται όλο και πιο έντονη. Χρόνος τονίζεται πως υπάρχει και πως ο Βιντιάδης σύντομα θα γνωστοποιήσει με ανακοίνωσή του τις προθέσεις και τα επόμενα βήματά του για την είσοδό του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα