Περιμένει τα 15 εκ. ευρώ ο «Τζίγκερ»

08:50 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μετά την υπογραφή του MoU και από τις δυο πλευρές πλέον όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία προκειμένου να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού στον Σουλτάν Αλ Σαούντ. Μετά την χθεσινή εξέλιξη, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης αυτό που περιμένει τώρα είναι να μπουν τα 15 εκ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο πρίγκιπας για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Την Παρασκευή, στην Γ.Σ. των μετόχων, ο Βαρδινογιάννης θα ενεργοποιήσει ξανά το 54.7 των μετοχών

που κατέχει και θα ψηφίσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15 εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, η πλευρά του πρίγκιπα θα ξεκινήσει τον οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 Νοεμβρίου. Αν δεν υπάρξουν... απρόοπτα στον έλεγχο τότε αμέσως ο Αλ Σαούντ θα βάλει στα ταμεία της ομάδας τα 15 εκ. ευρώ, ποσό που είναι δεσμευμένο από την ΠΑΕ. Τέλος, θα οριστεί μια νέα Γ.Σ. όπου εκεί ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα ορίσει νέο Δ.Σ. και τα 15 εκ. ευρώ θα είναι πλέον στην διάθεση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά Βαρδινογιάννη επικρατεί αισιοδοξία για την επίτευξη συμφωνίας ενώ ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας, αποκάλυψε πως ο Αλ Σαούντ θα έρθει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για έξι μέρες και θα συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Keywords
Τυχαία Θέματα