Περιμένει πρόταση από το Κατάρ για Λεονάρντο

12:13 6/7/2012 - Πηγή: AEK365

Μπορεί ο Λεονάρντο να έφερε μόνος του πρόταση από ομάδα της Κορέας, μπορεί να μην ήθελε τελικά να πάει στην Κίνα με πρόταση που είχε αποδεχθεί η ΑΕΚ, αλλά ο «Λεό» δεν αποκλείεται να καταλήξει τελικά στο Κατάρ! Συγκεκριμένα, στην Ένωση έχουν λάβει πληροφορίες ότι η Αλ Κορ, ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, θα καταθέσει πρόταση στην ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες για την

απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο Μπόλονι ήθελε και τον Γενάρη τον «Λεό» στον ΠΑΟΚ, αλλά ο παίκτης προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ και να μην πάει στην Θεσσαλονίκη. Ομως, ο Μπόλονι θέλει πολύ τον Λεονάρντο και έχει ζητήσει από την διοίκηση της Αλ Κορ να τον αποκτήσει. Για το ενδιαφέρον της Αλ Κορ έχει ενημερωθεί και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και ο παίκτης και πλέον αναμένεται η πρόταση για να μάθουμε και το αν θα γίνει αποδεκτή από την Ένωση και τον Λεονάρντο.

Η ΑΕΚ ικανοποιείται με ένα ποσό πάνω από 800.000 ευρώ για να δώσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ενώ ο ποδοσφαιριστής θέλει συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ. Και για τον λόγο αυτό δεν ήθελε να πάει στην Κίνα (λόγω αποδοχών ίσων με αυτών που έχει στην ΑΕΚ) και δεν τον προβλημάτιζε η χώρα, κάτι που αποδείχθηκε με την πρόταση που έφερε ο ίδιος από την Κορέα με συμβόλαιο περίπου 600.000 ευρώ ετησίως.

Η Αλ Κορ πέρυσι τερμάτισε στην 9η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος και στον Μπόλονι για ένα χρόνο προσέφερε 1 εκατ. ευρώ αποδοχές. Την σεζόν που έληξε η Αλ Κορ είναι στην 5η θέση μετά απο 22 αγώνες και έχοντας 32 βαθμούς, 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Οι επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της αρχίζουν στις 26 Ιουλίου και για αυτό θα προσπαθήσουν να πάρουν άμεσα τον Λεονάρντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα