Περέιρα: «Δεν πρόκειται να παίξουμε αμυντικά»

21:35 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Επιθετικά για να πάρει την νίκη θα αγωνιστεί κόντρα στην Μάλαγα στην Ισπανία η Πόρτο όπως τόνισε ο Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο μπορούν να νικήσουν και οι δύο ομάδες καθώς έχουν πολλή ποιότητα και οι δύο. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με θαυμάσια ατμόσφαιρα», τόνισε -αρχικά- ο προπονητής της Πόρτο και συνέχισε:

«Η εμπειρία ποτέ δεν έχει δώσει την νίκη. Το πιο σημαντικό είναι η ποιότητα της ομάδας και το πώς θα παίξει αυτή. Πιστεύω στη δουλειά που έχουμε

κάνει, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να περάσουμε αλλά ξέρουμε ότι και οι αντίπαλοί μας θα θέλουν να σκοράρουμε και μάλιστα γρήγορα».

Ο Περέιρα στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του:

«Δεν σκοπεύουμε να παίξουμε για να υπερασπιστούμε το σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα ρισκάρει. Μας αρέσει να παίζουμε επιθετικά, είμαστε φιλόδοξοι και πρόκειται να παίξουμε με τον τρόπο που το κάνουμε πάντα.

Η Μάλαγα είναι μια ομάδα καλή που έχει πολλούς καλούς παίκτες. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σαν αυτά του πρωταθλήματος, και η Μάλαγα απέδειξε και στο πρώτο παιχνίδι ότι έχει μεγάλη ποιότητα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα