Πέρασε και από τον Βόλο ο Ηρακλής

20:03 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛ. ΒΟΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης

Ασταμάτητος ο Ηρακλής πέρασε και από τον Βόλο επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ολυμπιακού και έφυγε στο +6 από την Λαμία.

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ. Μπαλιά του Ρομάνο στον Περόνε, ο οποίος σουτάρε, αλλά η μπάλα κατέληξε σαν πάσα στον Κυριακίδη, ο οποίος από κοντά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να συνέλθει και είχε 2-3 καλές στιγμές χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη.

Ο «Γηραιός» προσπαθούσε μόνο με αντεπιθέσεις να φτάσει στην περιοχή του Ρίζου και με τον Περόνε στο 38' έφτασε κοντά στο 0-2.

Νέα «κόντρα» για τον Ηρακλή στο 65' με τον Κυριακίδη να αστοχεί.

Στο 71' ο Ηρακλής έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Μπαρτολίνι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή σε φάουλ πάνω στον Θέο.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ρίσκαρε, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του αλλά το γκολ δεν ήρθε παρά τις καλές στιγμές που είχε με τον Ιντζίδη στο 77'.

Την τελευταία φάση του αγώνα την είχε ο Περόνε στις καθυστερήσεις αλλά «νικήθηκε» από τον Ρίζο.

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Καρράς(69' Θέος), Ιντζίδης, Γιαλούσης, Ρόκας, Μαρτίνεθ, Μπιτάνγκ(64' Μπεριάν), Κυζιρίδης, Νικολιάς, Διαμαντόπουλος(46' Μπαλντοβαλίεφ)

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιάμπαρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Περόνε, Ρομάνο(85' Βαλεριάνος), Πουρτουλίδης(57' Στάμος), Σιατραβάνης(69' Τσιλιγκίρης), Κυριακίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα