Εξιλεώθηκε ο Μανιάς

19:21 1/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Οι Ζωσιμάδες»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Καμπαξής

Την πρώτη του νίκη για το 2015 στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα με ανατροπή επί της Κέρκυρας με 2-1 στις «Ζωσιμάδες». Χωρίς ρυθμό το ματς εξ αιτίας και του κακού αγωνιστικού χώρου.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας

της βροχής που δεν έχει σταματήσει να πέφτει στα Γιάννενα από εχθές, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς ο Χαβίτο στο 14' άνοιξε το σκορ μετά από γύρισμα του Μαρκόφσκι και τον Βελλίδη εκτός θέσης. Ο ΠΑΣ άργησε να συνέλθει. Μέσα σε πέντε λεπτά όμως η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε τρεις καλές στιγμές με Τσάβες στο 28', Μανιά στο 30' και Τσουκαλά στο 33'. Τελικά το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από τον Ίλιτς δευτερόλεπτα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το ματς δεν είχε ρυθμό. Ο ΠΑΣ όμως, ήταν αυτός που προσπαθούσε περισσότερο να φτάσει στο γκολ και στην ανατροπή. Ευκαιρίες στο 64' με τον Ίλιτς, στο 67' με τον Τσάβες, στο 70' με τον Μανιά, προμήνυαν αυτό που θα συνέβαινε στο 80'. Ο Μανιάς με κοντινό σουτ έκανε το 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ έχασε και πέναλτι στις καθυστερήσεις με τον Κοροβέση το οποίο απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ριβέρα(74' Κοροβέσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες(82' Χαρίσης), Ναδάλες

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Καρντόσο(83' Σιόντης), Μαρκόφσκι, Κρητικός, Κόντος(73' Καϊκούτ), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Λεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα