Πέρασε η Κηφισιά

19:59 20/2/2013 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από ένα δυνατό παιχνίδι στο Ρέθυμνο που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ηρακλής Κηφισιάς έγινε -χρονικά- η 2η ομάδα που «έκλεισε εισιτήριο» για το final four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Η ομάδα της Κηφισιάς επικράτησε με 3-2 (22-25, 25-21, 22-25, 25-09, 15-10) απέναντι στον γηπεδούχο ΟΠΕΡ φτάνοντας δύο φορές στην ανατροπή του σκορ, καθώς οι Κρητικές ήταν αυτές που προηγούνταν,

αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να χαμογελάσουν.

Το παιχνίδι είχε πάθος και σασπένς, όμως, τελικά έπειτα από μία εξαιρετικά αμφίρροπη κόντρα και ενώ ο ΟΠΕΡ πήρε δυο φορές το προβάδισμα, στο τέλος ο Ηρακλής Κηφισιάς ήταν αυτός που έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις, αλλά και λύσεις, σε αντίθεση με τις γηπεδούχες που έπρεπε να καλύψουν και τα κενά των Ροδινού, Χατζοπούλου, ενώ αναγκάστηκαν να παίξουν με κεντρική την Κατερίνη αν και ακραία.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Μιχάλης Χαχαγιόπουλος, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο volleyball.gr: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι γιατί θα αναγκαστώ να πω πράγματα που δεν θέλω. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου, γιατί βγάλαμε ψυχή στο γήπεδο και φτάσαμε ένα βήμα πριν από το final four του Κυπέλλου. Αν και παίξαμε με σημαντικές ελλείψεις, αποδείξαμε ότι είχαμε αποθέματα ψυχής. Από εδώ και πέρα εστιάζουμε στο πρωτάθλημα και εύχομαι κάποια στιγμή να σταματήσουν οι ατυχίες και τα αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα μου. Όσο για τον Ηρακλή Κηφισιάς, διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ και προπονητή και καλό θα είναι να ασχολείται ο σύλλογός τους μόνο με τα αγωνιστικά θέματα».

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Λάιος, είπε: «Θεωρώ ότι ποιοτικά έγινε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες γιατί καμία δεν κατάφερε να παίξει το καλό βόλεϊ που ξέρει. Έγινε ένα ματς με πάθος και ένταση και γι' αυτό έπρεπε να βρούμε ισορροπία. Δυστυχώς ήμασταν σε κακή μέρα στην αντεπίθεση και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο δώσαμε 5 άσους στον αντίπαλο και χάσαμε 6 αντεπιθέσεις με ατομικό μπλοκ. Τα μισά να είχαμε γλιτώσει δεν θα φτάναμε στο τάι μπρέικ. Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας που θεωρώ ότι δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα, αλλά χάλασαν το παιχνίδι. Τελικά, η ομάδα ηρέμησε στο τέταρτο σετ και κάναμε το αυτονόητο. Συνολικά, ήμασταν καλύτεροι από το Ρέθυμνο γιατί στο τέλος είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια».

Τα σετ: 25-22, 21-25, 25-22, 9-25, 10-15.

Ρέθυμνο (Χαχαγιόπουλος): Παρασκάκη, Κορτές, Σαλούστρου, Κατερίνη, Σαπαρέφσκα, Φεντότοβα, Σημαντηράκη (λ), Δηλαβέρη (λ), Τουρλίτη, Δραμιτινού, Λιβαδειτάκη, Σμπυράκη.

Ηρακλής Κηφισιάς (Λάιος): Γκλιγκόροβιτς, Γιέλιτς, Καραγκούνη, Ιβάνοβα, Γιώτα, Λαμπρούση, Κίτσου (λ), Ντε Σόουζα, Διώτη, Κουνάδη, Καλογριδάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα