Πέρασε η ΑΕΚ από τη Δράμα

14:36 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Παίζοντας καλά επιθετικά και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να καθαρίσει πιο νωρίς το παιχνίδι η ΑΕΚ, εν τέλει κατάφερε και έφυγε νικήτρια από τη Δράμα κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 0-2. Η ομάδα Νέων της Ένωση παρατάχθηκε από τον Ντανιέλ Μπατίστα με διάταξη 4-3-3, ένα σύστημα που ο προπονητής επιλέγει στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας με ένα αμυντικό χαφ. Έτσι αγωνίστηκε σήμερα

η ΑΕΚ σε όλο το ματς. Οι δυσκολίες πάντως του αγώνα πολλές και για τις δύο ομάδες. Μπορεί ο καιρός να ήταν ιδανικός, ωστόσο το γήπεδο θύμιζε... χωράφι! Πού να παίξεις μπάλα έτσι. Κι όμως τα παιδιά του Μπατίστα επιθετικά ήταν εξαιρετικοί. Αμυντικά έγιναν κάποια λάθη, ωστόσο δεν επέτρεψαν στη Δόξα να σκοράρει. Τα γκολ πάντως μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50' συγκεκριμένα η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Τουνγκελίδης κι ενώ πίεσε για να καθαρίσει το ματς νωρίτερα, το κατάφερε στο 90' με τον Γροντή. Η αποστολή της ΑΕΚ ταξιδεύει οδικώς αυτή την ώρα από τη Δράμα στη Θεσσαλονίκη, όπου στις 5.30 το απόγευμα "πετάει" για Αθήνα.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Χαραλαμπίδης, Σιαρόπουλος, Τουνγκελίδης, Αθανασιάδης, Α. Βασιλειάδης, Βασλής (77' Σεμπελίδης), Πεντεζίδης (46' Κελεσίδης), Ράδος, Σιάμπος (Χ. Δημητριάδης), Χιντασέλι, Νικολαϊδης.

ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Αργυρίου, Ερέκι, Ντουμπερέ, Ναυπλιώτης, Γαρουφαλιάς, Κοζάκης (59' Δημγκιόκας), Τσεβάς (63' Κέζος), Κάλλας (82' Μίκος), Γροντής, Παπαδημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα