«Ο καθένας θα ήθελε τον Ντρογκμπά»

14:22 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Ντιντιέ Ντρογκμπά με την Τσέλσι και ήδη πολλές ομάδες έχουν αρχίσει να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τον Ιβοριανό επιθετικό. Μια από αυτές είναι και η Τότεναμ με τον Χάρι Ρέντναπ να υποστηρίζει πως οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε στο ρόστερ της έναν παίκτη σαν τον Ντρογκμπά.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Τότεναμ όταν ρωτήθηκε αν θα ενδιέφερε τον ίδιο να αποκτήσει τον Ντρογκμπά, τόνισε: "Ο καθένας θα ενδιαφερόταν για

την απόκτηση του, αλλά πρέπει να έχεις την δυνατότητα να πληρώσεις τις απολαβές του. Αυτό θα αποτελέσει το σημείο-κλειδί. Αν τον πάρεις ως ελεύθερο, θα πρέπει να δώσεις μια περιουσία. Αλλά είναι πολύ δυνατός όταν παίζει. Σχεδόν δεν παίζεται στην μέρα του. Ήταν εκπληκτικό το γκολ που έβαλε σε εμάς. Είναι ελεύθερος αλλά μόλις διάβαζα στην εφημερίδα ότι θα πάει στην Κίνα. Φαίνεται ότι τα χρήματα που του προσφέρονται από την Κίνα είναι απίστευτα. Οι παίκτες μπορούν να πάνε εκεί και να βγάλουν μια περιουσία. Θα μπορούσε να είναι εξαιρετικός για την Τσέλσι ή για κάποια άλλη ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα