Πελεγκρίνι: Δεν θα χαθεί τίποτα

19:08 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο προπονητής των «πολιτών» υποστήριξε πως το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο μπροστά του, ενώ παράλληλα επεσήμανε ότι ενόψει του ντέρμπι η ομάδα του θα μείνει ανεπηρέαστη από τα προβλήματα τραυματισμών.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ο Σουάρεζ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο. Ό,τι και να γίνει, όμως, πιστεύω ότι οι δύο επόμενοι αγώνες απλώς ολοκληρώνουν το πρώτο ημίχρονο της Πρέμιερ Λιγκ. Στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο η Σίτι και η Λίβερπουλ. Πέντε- έξι ομάδες θα παλέψουν μέχρι το τέλος», ήταν το αρχικό σχόλιο του Χιλιανού

προπονητή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για... δάκρυα λόγω των απουσιών των Αγουέρο, Ζαμπαλέτα και Ρίτσαρντς:

«Διαθέτουμε μία πραγματικά πολύ δυνατή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα παιχνίδια, παρόλο που έχουμε τραυματίες».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι με τους «κόκκινους», παίζοντας πιο αμυντικά, παρόλο που δείχνουν εξαιρετικά επικίνδυνοι τις τελευταίες εβδομάδες: «Στο ποδόσφαιρο πρέπει να σκοράρεις. Για αυτόν τον λόγο ο κόσμος πληρώνει εισιτήριο. Καλό είναι να σημειώνεις όσα περισσότερα τέρματα μπορείς. Ο κόσμος θέλει να πανηγυρίζει γκολ της ομάδας του. Ίσως κάποιες στιγμές το 1-0 είναι καλό αποτέλεσμα, από τη στιγμή που το ένα τέρμα δίνει τρεις βαθμούς. Εάν αγωνίζεσαι καλά, για ποιό λόγο να αλλάξεις;».

Keywords
Τυχαία Θέματα