Πέκερμαν: Δεν ήρθαμε μόνο για τη συμμετοχή

07:49 5/7/2014 - Πηγή: AEK365

Η Κολομβία αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Βραζιλία και ο Χοσέ Πέκερμαν υπογράμμισε πως οι παίκτες του έδειξαν πως ήθελαν να κάνουν ένα εξαιρετικό τουρνουά και όχι απλώς να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-1 στη Φορταλέζα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κολομβίας τόνισε: "Σε ό,τι αφορά την παρουσία της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας απουσιάσει από την διοργάνωση για αρκετό καιρό, δείξαμε πως ήρθαμε εδώ για να κάνουμε ένα εξαιρετικό τουρνουά, όχι μόνο για να συμμετάσχουμε. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορώ να πω για

αυτή την ομάδα. Η Βραζιλία χρειαζόταν τη νίκη, υπήρχε ένταση σε κάθε φάση. Αυτό διέκοπτε το παιχνίδι. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στον αγώνα λόγω της έντασης. Θα υπάρξουν πάντα αποφασιστικές φάσεις σε παιχνίδια όπως αυτό, όπου μια στημένη φάση μπορεί να ανοίξει το σκορ".
Όσο για τον Χάμες Ροντρίγκες, ο Πέκερμαν δήλωσε: "Προσπάθησα να τον ηρεμήσω, καθώς είναι άξιος πολλών συγχαρητηρίων. Είναι αξιέπαινος γιατί μας αρέσει ο τρόπος που παίζει και αυτό αναμφισβήτητα θα το δείξει και στο μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα