Παυλόπουλος: Είχα λόγο που δεν κουνήθηκα!

17:26 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Επειδή πολλά ανυπόστατα ειπώθηκαν για την στάση του Προκόπη Παυλόπουλου την ώρα της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη, η οποία χαρακτηριζόταν από... ακινησία, ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι είχε βαθύτερη αιτία η επιλογή του να μην κουνηθεί καν!

«Χάρηκα με τη φράση "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασσιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας,

ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι....» ανέφερε σε συνέντευξή του σήμερα στον Real Fm.

Μάλιστα είπε ότι βρήκε έξυπνα τα διάφορα αστεία γύρω από τη στάση του στο περιστατικό.

«Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου ο οποίος έβλεπε για τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διήρκησε όλη αυτή η ιστορία , μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας. Ήμουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;... Κι αν έλεγα «τι κάνεις ρε» θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του;», είπε ο κ. Παυλόπουλος, ενώ συμπλήρωσε ότι άφηνε τον Κασσιδιάρη να... ξεδιπλώνει το «ταλέντο» του για να φανεί ποιος είναι.

«Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Επομένως δεν είναι κανείς αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα