Παστόρ: Στην καρδιά μου η ΑΕΚ

08:24 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Για το πέρασμα του από την ΑΕΚ μίλησε ο Ντάνι Παστόρ, γυμναστής που έφερε μαζί του ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός έκανε δηλώσεις στην "Ώρα των Σπορ" τονίζοντας πως η ΑΕΚ μπήκε στην καρδιά του και θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή.

«Πέρασα έναν χρόνο πολύ καλά στην ΑΕΚ. Για μένα και την οικογένεια μου ήταν πολύ σημαντικό στην ζωή μας που ήρθαμε στην

ΑΕΚ και την Αθήνα. Τώρα μας λείπουν πολύ και τα δύο... Γνωρίζω ότι η Ελλάδα τώρα είναι σε πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά περάσαμε πολύ ωραία στην Αθήνα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθω σύντομα στην Αθήνα για να επισκεφτώ τους φίλους που είχα εκεί και τους συνεργάτες μας στην ΑΕΚ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παστόρ και συμπλήρωσε για το διάστημα που δούλεψε στην ΑΕΚ «Μαζί με τον Μανόλο και τους υπόλοιπους συνεργάτες μας στο τιμ, δουλέψαμε πολύ καλά στην ΑΕΚ. Εργαστήκαμε με την καρδιά μας και τελικά μπήκε η ΑΕΚ στις καρδιές μας. Θα ήθελα ξανά να δουλέψω σε ένα μεγάλο και ιστορικό σύλλογο όπως η ΑΕΚ».

Αναφορικά με τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του ο Παστόρ τόνισε:
«Δεν έχω εξοφληθεί ακόμη από την ΑΕΚ. Ωστόσο, το ποσό είναι μικρό. Δεν ανησυχώ, η ΑΕΚ θα τηρήσει την δέσμευση της. Ξέρω ότι περνά δύσκολες στιγμές τώρα και μακάρι να τα ξεπεράσει όλα». Κλείνοντας διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να πηγαίνει στον Άρη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Αλκαράθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα