Τα εκατομμύρια που λείπουν και ο Ντέμης

08:11 19/12/2012 - Πηγή: AEK365

Οι εξελίξεις στα διοικητικά κατέχουν τη μερίδα του λέοντος στο σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου που δεν ξεχνά και τις μεταγραφές. Ας τα δούμε όμως όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

Η εφημερίδα μιλάει για τη μεταγραφή του Αντώνη Πετρόπουλου τονίζοντας ότι έως το Σάββατο ο παίκτη υπογράφει στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα η Sportday αναφέρει ότι στην Ένωση δεν ξεχνούν την περίπτωση του Βίκτορα Κλωναρίδη. Στο θέμα των διοικητικών τονίζεται ότι ο Βιντιάδης

έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό όμως του λείπουν ακόμα 4εκατ. ευρώ για να μπει στην ομάδα. Ψάχνει αυτά τα χρήματα μέσω γνωριμιών του στο εξωτερικό.

GOAL NEWS

Θέμα Ντέμη Νικολαΐδη επαναφέρει η εφημερίδα. "Στο κόλπο ξανά ο Ντέμης. Είχε επαφές με την Original και ψάχνει οικονομικά στηρίγματα" τονίζει χαρακτηριστικά το Goal. Από εκεί και πέρα μιλάει και για λύση που προωθεί πρώην παράγοντας και αφορά επιχειρηματικό γκρουπ από το εξωτερικό. Η εφημερίδα στέκεται και στη συνάντηση που είχαν οι Αδαμίδης-Κιντής με τους καταληψίες ενώ κάνει αναφορά και στην προσφυγή του Κοντοέ. Μάλιστα τονίζει πως ίσως ακολουθήσουν και οι Λαγός, Ρίκκα.

LIVE SPORT

"Νοτιάς, Παππάς δίπλα σε Βιντιάδη" έχει τίτλο η εφημερίδα που στέκεται στα όσα είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στη συνάντηση που είχε με τους καταληψίες στα Σπάτα. Όπως ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ ο Βιντιάδης έχει συγκεντρώσει 10εκατ. ευρώ. Από εκεί και πέρα η Live Sport αναφέρει ότι η ΑΕΚ έκλεισε τον Πετρόπουλο ενώ τονίζει ότι ο Κοντοές άνοιξε τον χορό των προσφυγών και δεν είναι απίθανο να υπάρξει συνέχεια.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Φύγε εσύ, έλα εσύ" έχει κεντρικό τίτλο η Ώρα που γράφει: "Η Ένωση πήρε τον Πετρόπουλο αλλά άνοιξε την πόρτα στον Κοντοέ για να φύγει ελεύθερος. Συνεχίζεται ο διασυρμός της ΑΕΚ. Όποιος παίκτης θέλει κάνει προσφυγή, μετά διαπραγματεύεται και φεύγει ελεύθερος ενώ η διοίκηση πανηγυρίζει". Σύμφωνα με την εφημερίδα θέλουν να φύγουν Τσίτας και Φουρτάδο ενώ προχωράει και ο δανεισμός του Μπουγαΐδη. Στα διοικητικά η Ώρα γράφει πως πρέπει "να βοηθήσουν οι μέτοχοι τον Βιντιάδη" και κάνει αναφορά στη συνάντηση Αδαμίδη με τους καταληψίες. Τέλος στα μεταγραφικά έρχονται στο προσκήνιο τα ονόματα των Ανάκογλου και Καραλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα