Πάρντο: Είναι κάτι το ξεχωριστό

10:10 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι αντιδράσεις του κόσμου στην Κύπρο βοηθάνε τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τον Ούρκο Πάρντο, να καταλάβουν πόσο ξεχωριστό είναι αυτό που βιώνουν μετά την πρόκριση στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθούν αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Βελγοϊσπανός τερματοφύλακας στην εφημερίδα "ΕΞΕΔΡΑ"
- Η φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League

είναι εντυπωσιακή. Πώς εισπράττεις αυτήν την επιτυχία;
"Αναμφίβολα είναι κάτι το ξεχωριστό. Καμία κυπριακή ομάδα δεν το έχει καταφέρει ως τώρα. Νιώθουμε πόσο σημαντικό είναι κυρίως από τις αντιδράσεις του κόσμου. Εμείς προσπαθούμε να προχωράμε βήμα-βήμα και να παραμένουμε ψύχραιμοι. Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με ό,τι έχουμε πετύχει αλλά κοιτάζουμε διαρκώς μπροστά με ηρεμία και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".
-Στο παιχνίδι κόντρα στη Ζενίτ, όπου εξασφαλίστηκε η πρόκριση στη φάση των «16», η απόδοσή σου ήταν εξαιρετική. Έδινες την εντύπωση ότι δεν θα επέτρεπες με κανέναν τρόπο να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα...
"Θέλαμε πολύ να περάσουμε και εγώ έκανα ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μου και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο. Χαίρομαι που συνέβαλα με τον τρόπο μου σε αυτή την ιστορική πρόκριση".
- Περίμενες αυτή την εξέλιξη ότι το καλοκαίρι υπέγραφες στον ΑΠΟΕΛ;
"Για να είμαι ειλικρινής, ναι, το περίμενα. Υπέγραψα έχοντας στο μυαλό μου αυτό το όνειρο και το κίνητρο μου ήταν να αγωνιστώ σε μια ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".
- Ήταν δύσκολο να φύγεις από τον Ολυμπιακός και να πας σε μια κυπριακή ομάδα;
"Στεναχωρήθηκα πολύ που έφυγα από την Ελλάδα. Ένιωθα ότι είχα την στήριξη όλων, των συμπαικτών μου όσο και του τεχνικού επιτελείου. Κάποιοι που δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αμφέβαλλαν για εμένα και δεν με συμπεριέλαβαν στα αγωνιστικά πλάνα. Πρόκειται για ανθρώπους που η δουλειά τους είναι στα γραφεία και θα ήταν καλύτερα να ασχολούνται αποκλειστικά με το αντικείμενο τους κάτι που άλλωστε ξέρουν να το κάνουν καλά. Στην δική μου περίπτωση όλοι όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο ήταν με το μέρος μου και με στήριξαν. Αυτά δυστυχώς είναι πράγματα που συμβαίνουν στο άθλημα. Εγώ, όμως, έχω μάθει να είμαι υπερήφανος στην ζωή μου, να δείχνω χαρακτήρα και να ανταπεξέρχομαι στις δυσκολίες. Για αυτό τώρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιτυχία του ΑΠΟΕΛ".
- Ποια είναι τα όνειρά σου σε επαγγελματικό επίπεδο;
"Να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε ό,τι αγαπώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα