Πρόμπιερζ: Πιο πολύ προσοχή με Πανιώνιο

09:15 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Για την 11η αγωνιστική της Super League, ο Άρης θα ψάξει την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα κόντρα στον Νέο Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ να υπογραμμίζει την ανάγκη οι παίκτες του να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή από αυτή που έδειξαν την περασμένη αγωνιστική όταν νίκησαν τον ΟΦΗ

στην Κρήτη.

Σε δηλώσεις του στην NOVA, ο τεχνικός του Άρη τόνισε: "Για εμάς είναι πολύ καλό το γεγονός ότι έχουμε καλή ψυχολογία μετά την νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Χρειαζόμαστε βελτίωση σε πολλά πράγματα και για αυτό δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα ώστε να βελτιώσουμε τα αδύνατα μας σημεία. Έχουμε ένα δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά μας και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Πρέπει να παρουσιαστούμε με μεγάλο πάθος όπως κάναμε και στην Κρήτη αλλά και με μεγάλη προσοχή. Πρέπει να έχουμε σωστές τοποθετήσεις στις στημένες φάσεις για να πάρουμε και πάλι την νίκη".

Όσο για τον Νέο Πανιώνιο, ο Πρόμπιερζ δήλωσε: "Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος άλλαξε προπονητή και αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι κακό για τον αντίπαλο γιατί οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να δείξουν πράγματα στον νέο προπονητή. Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές που δεν περιμένουμε, ο Άρης όμως πρέπει να παίζει για την νίκη και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή".

Keywords
Τυχαία Θέματα