Πάρις Χίλτον: Οι γκέι είναι αηδιαστικοί (VIDEO)

14:44 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Κατά την διάρκεια μετακίνησης της με ταξί στην πόλη της Νέας Υόρκης η Πάρις Χίλτον είπε πως "οι gay είναι υπερσεξουαλικοί και αηδιαστικοί.... Οι περισσότεροι απ' αυτούς μάλλον θα έχουν AIDS". Το ηχητικό ντοκουμέντο κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους εκπροσώπους της 31χρονης κληρονόμου να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.
Οι συνεργάτες της άτακτης Πάρις Χίλτον ισχυρίζονται ότι ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε ηχογράφησε μυστικά

τη συνομιλία της με ένα gay φίλο της που βρισκόταν μαζί της στο ταξί. Κατά τη διάρκεια της ηχογραφημένης συζήτησης ακούγεται μια αντρική φωνή -πιθανότατα του φίλου της- να εξηγεί πως λειτουργεί το Grindr, μια δημοφιλής -κυρίως στους ομοφυλόφιλους- εφαρμογή για κινητό τηλέφωνο που ενημερώνει τους χρήστες σχετικά με... τους άμεσα ενδιαφερόμενους για σεξουαλική επαφή.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της Πάρις Χίλτον τόνισε: "Τα σχόλια της Πάρις Χίλτον αφορούσαν στο πόσο επικίνδυνο είναι για τον καθένα να κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μια απειλητική ασθένεια. Η κουβέντα έγινε "καυτή" αφότου ο ομοφυλόφιλος φίλος της της είπε κατά τη διάρκεια βόλτας με ταξί μια ιστορία σχετικά με έναν γκέι άντρα που έχει AIDS και είναι γνωστό ότι κάνει σεξ χωρίς προφύλαξη. Επίσης συζήτησαν για μια ιστοσελίδα που ενθαρρύνει απερίσκεπτο σεξ με άγνωστους... Ο οδηγός ταξί που τα ηχογράφησε αυτά προσέφερε μόνο ένα μέρος της συνομιλίας". Και κατέληξε: "Η Πάρις Χίλτον υποστηρίζει την γκέι κοινότητα και ποτέ δεν θα έκανε καμία αρνητική δήλωση σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός".
Ωστόσο, η Πάρις δεν αρκέστηκε στην δήλωση του εκπροσώπου της και απολογήθηκε η ίδια στους γκέι φίλους της μέσα από το twitter, ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχτεί ότι το ηχητικό ντοκουμέντο είναι αληθινό.
"Όπως γνωρίζει το στενό φιλικό μου περιβάλλον, στήριζα ανέκαθεν και εξακολουθώ να στηρίζω την γκέι κοινότητα. Λυπάμαι πολύ που προκάλεσα πόνο στους γκέι φίλους μου και στις οικογένειές τους με τα όσα είπα. Η συζήτηση με τον γκέι φίλο μου δεν αφορούσε σε καμία περίπτωση την γκέι κοινότητα στο σύνολό της. Είναι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να κάνω και εύχομαι να μπορούσα να πάρω πίσω την κάθε λέξη....".
Επίσης, πρόσθεσε ότι το AIDS είναι μια ασθένεια από την οποία μπορεί να προσβληθεί ο οποιοσδήποτε, ανεξάρτητα από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ενώ τόνισε ότι οι γκέι είναι οι πιο δυνατοί και εμπνευσμένοι άνθρωποι που γνωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα