Λόρενς: Στην Ξάνθη για την νίκη

14:44 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το Σάββατο στα Πηγάδια, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Skoda Ξάνθη με τον Λίαμ Λόρενς να υπογραμμίζει την ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών ώστε ο ΠΑΟΚ να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία με τον Ιρλανδό μεσοεπιθετικό να επισημαίνει παράλληλα πως δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί η Ξάνθη.

Στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 3ης αγωνιστικής της Super League σε δηλώσεις του ο Λόρενς μίλησε
- Για το βραβείο: "Είναι μεγάλη τιμή για μένα που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πήρα αυτό το βραβείο. Έχω πάρει κάτι αντίστοιχο και στην Αγγλία, για ένα γκολ που πέτυχα στην Πρέμιερ Λιγκ".
- Για τη θέση που αγωνίζεται: "Μου αρέσει αυτή η θέση. Είναι ωραίο να παίζω δίπλα στον Κλάους. Είχαμε καλούς παίκτες γύρω μας, το γκολ προήλθε από ομαδική συνεργασία και σε σημαντική στιγμή για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι".
- Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρέπει να πάμε εκεί και να πάρουμε τους βαθμούς που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τους υποτιμήσουμε".
- Για τους στόχους του: "Αν παίζω μπροστά, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να σκοράρω. Αν παίζω στο κέντρο πρέπει να βρίσκω τρόπο να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου".
- Για τον κόσμο: "Είναι πολύ καλό να παίζεις εκτός έδρας με τους οπαδούς σου, ειδικά όταν υποστηρίζουν την ομάδα όπως οι δικοί μας. Νομίζω θα είναι ο 12ος παίκτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα