Παράπονα από Φουρτάδο!

15:50 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Παράπονα προς τους συμπαίκτες του εξέφρασε ο Εμίλιο Φουρτάδο, στη συζήτηση που έγινε στα αποδυτήρια πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης. Ο Έβαλντ Λίνεν εξέφρασε στον Αφρικανό φορ την απογοήτευσή του για τις εμφανίσεις του στα δύο τελευταία παιχνίδια και στη συνέχεια ο παίκτης ζήτησε να πάρει τον λόγο και μίλησε για έλλειψη στήριξης προς το πρόσωπό του από την υπόλοιπη ομάδα!
Αρχικά, ο Λίνεν τόνισε στον Φουρτάδο ότι: «Είμαι απογοητευμένος από την απόδοσή σου στα δύο τελευταία

παιχνίδια. Δεν το λέω επειδή δεν έβαλες γκολ. Αλλά δεν προσπάθησες να βοηθήσεις την ομάδα με την απόδοσή σου. Δεν έδειξες τη διάθεση που θα έπρεπε μέσα στο γήπεδο για να προσφέρεις». Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Αφρικανός: «Θέλω και εγώ να πω κάτι στα παιδιά. Πιστεύω ότι δεν με στηρίζετε. Δεν με βοηθάτε να βάλω γκολ. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, αλλά αισθάνομαι ότι όλοι περιμένετε να κάνω κάποιο λάθος για να μου βάλετε τις φωνές. Σε τόσα παιχνίδια δεν μου έχετε φτιάξει ούτε μια ευκαιρία για γκολ, ενώ και ο κόσμος με αποδοκιμάζει. Όμως ξέρω ότι αν βάλω ένα γκολ θα είμαι καλός και αυτό (σ.σ.: εννοούσε τις αποδοκιμασίες) θα αλλάξει».
Μετά την τοποθέτηση του Φουρτάδο, δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο για όσα είπε. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, η άποψη που εξέφρασε κουβεντιάστηκε από τους συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι ότι ο Αφρικανός δεν έχει αντιπάθειες στα αποδυτήρια. Γι' αυτό και η άποψη που επικράτησε ήταν πως η τοποθέτησή του ήταν μάλλον άστοχη, καθώς στην κατάσταση που είναι η ομάδα, δεν μπορεί να... βοηθήσει ούτε παίκτες που είναι πολύ νεότεροι σε ηλικία και το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και αυτό όχι λόγω... συμπαθειών ή αντιπαθειών, αλλά για τον πολύ απλό λόγο ότι έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που περνά μια βαθιά αγωνιστική κρίση, η οποία επηρεάζει όλους το ίδιο και όλοι μαζί -ενωμένοι- πρέπει να παλέψουν...

Keywords
Τυχαία Θέματα