«Ίσως έκανα λάθος, αλλά και εσύ έπρεπε να προσπαθήσεις»

15:32 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Ατρόμητο άφησε ανάμικτα συναισθήματα στον Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης για το χθεσινό παιχνίδι, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια, αλλά εξέφρασε και την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι μια φάση στέρησε από την ομάδα τη νίκη. Μάλιστα, πριν κάνει παρατηρήσεις στον Γκερέιρο για το γεγονός ότι έχασε τον Ιγκλέσιας στην φάση του γκολ των φιλοξενούμενων, έκανε πρώτα την αυτοκριτική του...
«Είμαι ευχαριστημένος

από την προσπάθεια, γιατί παλέψαμε πολύ, αλλά είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε, αλλά η νίκη θα μας βοηθούμε πολύ εν όψει του δεύτερου γύρου και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είναι κρίμα, γιατί καταφέραμε να προηγηθούμε, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και έπρεπε να βρούμε τον τρόπο να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος», είπε αρχικά ο Λίνεν στους Κιτρινόμαυρους, κάνοντας μια... σύνοψη του χθεσινού αγώνα.
Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στη φάση του γκολ του Ατρομήτου, απευθυνόμενος στον Γκερέιρο, ο οποίος -έπειτα από εντολή του προπονητή- ανέλαβε τη φύλαξη του Ιγκλέσιας στην εκτέλεση του φάουλ: «Ίσως κάναμε και εμείς λάθος με την επιλογή να μαρκάρεις εσύ τον Ιγκλέσιας σε αυτή τη φάση, αλλά έπρεπε και εσύ να προσπαθήσεις περισσότερο. Είσαι έμπειρος παίκτης και έπρεπε να αντιδράσεις καλύτερα. Δεν ήσουν καν μέσα στη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα