Παραιτήθηκε ο Καραγιαννίδης

19:02 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τελευταίος αποτελούσε βασικό συνέργατη του μεγαλομετόχου του συλλόγου της Δράμας Θανάση Σάμιου και όποως γίνεται αντιληπτό η παραίτηση του προκαλεί έκπληξη στις τάξεις του κόσμου.
Όσοι πάντως γνωρίζουν τον Δημήτρη Καραγιαννίδη κάνουν λόγο για μια αναμενόμενη αντίδραση εξαιτίας των όσων συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο στρατόπεδο των «μαυραετών». Στην παραίτηση του ο Καραγιαννίδης αναφέρεται σε «προσωπικούς λόγους».
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως ο Καραγιαννίδης πέρα από τη θέση του αντιπροέδρου κατείχε κι αυτή του προέδρου στη Λέσχη Φίλων

Δόξας. Από την πλευρά του ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στην αποφασή του, κάτι που δεν αποκλείεται να κάνει το βράδυ στη συνάντηση με τα μέλη της Λέσχης Φίλων Δόξας όπου και θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
Η εν λόγω απώλεια χαρακτηρίζεται σημαντική για τον Πειραιώτη επιχειρηματία καθώς ο μόνος που μπορεί να τρέξει πλέον τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον σύλλογο της Μακεδονίας δεν είναι άλλος από τον γενικό αρχηγό Αντώνη Κασδοβασίλη.
Τέλος σ'ότι έχει να κάνει με το θέμα των αποζημιώσεων των υπαλλήλων δεν υπήρξε καμία εξέλιξη. Δεν αποκλείεται ωστόσο εντός των επόμενων ημερών ανάλογα και με την πρόθεση της ΠΑΕ σχετικά με την καταβολή αυτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα