Ντάβιντς: Θρύλος ο Βιδάλ

17:50 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολλανδός, από τους πλέον αγαπημένους των οπαδών των Μπιανκονέρι, ήταν ανάμεσα στους θρύλους της ομάδας που αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους της Ρεάλ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την Κυριακή και μίλησε για τη μεσαία γραμμή της σημερινής Γιούβε και κατά πόσο θα μπορούσε να παίζει ακόμη και τώρα.

«Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι σε καλή κατάσταση καθώς φέτος έπαιξα 28 ματς στη Μπαρνέτ, στην οποία είμαι παίκτης-προπονητής, αλλά δεν είμαι πια γι' αυτό το επίπεδο ούτε σαν αλλαγή... Δε με χρειάζεται, άλλωστε, η Γιουβέντους σήμερα. Εχει το καλύτερο κέντρο της Ευρώπης και έχει δύο παίκτες που θα

γράψουν ιστορία. Ο Πογκμπά είναι απίστευτο ταλέντο ενώ ο Βιντάλ θα γίνει ένας από τους θρύλους αυτής της ομάδας. Το έχω πει και στον ίδιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντάβιντς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ματς του «Μπερναμπέου».

«Το να είμαι στην ομάδα των θρύλων της Γιουβέντους σημαίνει ότι τελικά έκανα καλή καριέρα. Ηταν υπέροχο να δω ξανά τους παλιούς συμπαίκτες μου αλλά και παλιούς αντιπάλους. Ειδικά η παρουσία του Μπουντραγκένιο ήταν πολύ συγκινητική για μένα καθώς τον θαύμαζα όταν ήμουν πιτσιρικάς και ένιωσα ξανά μικρό παιδί αφού βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο με αυτόν».

Το αποτέλεσμα, βέβαια, αυτής της αναμέτρησης δεν είχε κανένα ενδιαφέρον αλλά το Pitbull... απείλησε με ρεβάνς.

«Χάσαμε 2-1, όπως και στον πρώτο ημιτελικό του 2003. Ας έρθουν τώρα να παίξουμε τη ρεβάνς στο Τορίνο για να τους βάλουμε τρία γκολ και να τους αποκλείσουμε ξανά», είπε χαμογελώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα