Παραδέχθηκε το λάθος του ο Αλαφούζος

10:57 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Ασπίδα προστασίας υπέρ του Ζεσουάλδο Φερέιρα, για την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη, ύψωσε ο Γιάννης Αλαφούζος. Μιλώντας στην SportDay, Μάλιστα, τόνισε ότι η διοίκηση του «τριφυλλιού» δεν χειρίστηκε «με σεβασμό» την υπόθεση του διεθνούς χαφ.

«Βλέπω ότι όλοι χρεώνουν στον Φερέιρα

τους λόγους της αποχώρησης του Γιώργου Καραγκούνη. Σας ενημερώνω ότι ο προπονητής από τον Μάιο, σε συζήτηση που είχαμε, μου είπε να μείνει ο Καραγκούνης. Δεν έχει πρόβλημα, διότι είναι καλός κι έμπειρος παίκτης, με ιστορία στον σύλλογο και δεν δημιουργεί πρόβλημα στα αποδυτήρια», ήταν αρχικά τα λόγια του γνωστού επιχειρηματία.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» έκανε την αυτοκριτική του: «Φταίμε όλοι και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, διότι δεν χειριστήκαμε με σεβασμό την υπόθεση του Καραγκούνη».

Οι δηλώσεις του κ. Αλαφούζου φανερώνουν ότι ο Φερέιρα δεν είχε αντίρρηση στο να μείνει ο Καραγκούνης, αλλά ήθελε και κάποιους παίκτες για να προχωρήσει το δικό του πλάνο για την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον επαναληπτικό με τη Μάδεργουελ ο γνωστός επιχειρηματίας θα συναντηθεί με τον 35χρονο παίκτη και θα οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως ταυτόχρονα θα κρατήσει ανοιχτή για πάντα την πόρτα της Παιανίας για τον «Κάρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα