Oι φορ και τα ''μωρά'' του Βλάχου

09:54 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Το σημερινό φιλικό με τη Νοτς Κάουντι, μα και το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα για τον Βαγγέλη Βλάχο, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζονται οι επιλογές του, είναι το κεντρικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα όμως σημαντική αναφορά γίνεται στο θέμα του επιθετικού με το Goal να γράφει ότι ο Μεχμέτι είναι στην πρώτη γραμμή. Στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "Στην ΑΕΚ δεν υπάρχουν μεγάλα

οικονομικά περιθώρια, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να υπάρξουν κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Οπως ενημερωθήκατε, στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Αγκόν Μεχμέτι.

Ο 23χρονος Κοσοβάρος της Παλέρμο δείχνει εξαιρετική περίπτωση και μπορεί να έρθει με μικρό κόστος ως δανεικός από τον ιταλικό σύλλογο. Γι' αυτό στην ΑΕΚ ψάχνουν την περίπτωσή του και μελετούν στοιχεία του ποδοσφαιριστή, ώστε να κρίνουν αν είναι αυτός που θέλουν για την επίθεση της ομάδας. Η δυνατότητα του Μεχμέτι να αγωνίζεται τόσο πίσω από τον επιθετικό όσο και ως σέντερ φορ δείχνει πως ενδιαφέρει πολύ τον Βλάχο, ο οποίος αναζητά παίκτες που καλύπτουν πολλές θέσεις.

Το παρελθόν του Μεχμέτι με τη φανέλα της Μάλμε αφήνει πολλές υποσχέσεις. Ο Κοσοβάρος έκανε εντυπωσιακά πράγματα με τους Σουηδούς και πέρυσι πήγε να τους βάλει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (έχασαν την πρόκριση από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ). Επαιξε σχεδόν σε όλα τα ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και η Παλέρμο δεν άργησε να εκδηλώσει κίνηση για την απόκτησή του.

Εναλλακτική επιλογή για τον Μεχμέτι φαίνεται πως παραμένει ο Ισπανός Νογκουέρα, ο οποίος αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Τσιάρτας. Επίσης, σκέψεις υπάρχουν για τον 26χρονο Αιγύπτιο Αχμέτ Μαγκντί (πρώην Πανιώνιου και Ατρόμητου), που έμεινε ελεύθερος από την Ελ Μασρί της πατρίδας του (οκτώ ματς πέρυσι)".

SPORTDAY

Το γεγονός ότι ο Φουρτάδο πιέζει να γίνει η μεταγραφή του στην ΑΕΚ κυριαρχεί στο σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας, με την SD να γράφει: "Ο Βαγγέλης Βλάχος θεωρεί ότι ο Πορτογάλος φορ μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά στην επίθεση της Ένωσης, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παναχαϊκή για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Οι Πατρινοί αξιώνουν το ποσό των 60.000 ευρώ για την παραχώρηση του 29χρονου παίκτη και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε «παζάρια». Ο «Δικέφαλος» προσπαθεί να πείσει την Παναχαϊκή να ρίξει τις απαιτήσεις που έχει, αφού γνωρίζει ότι ο παίκτης θέλει να φύγει από την ομάδα και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Άλλωστε, πιέζει με τον δικό του τρόπο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και χθες, μάλιστα, δέχθηκε να προπονηθεί". Στο θέμα Κουτρουμπή πάλι η εφημερίδα σημειώνει: "Το ύψος της προκαταβολής που θα δώσει η ΑΕΚ στην Καλλιθέα για την απόκτηση του Γιώργου Κουτρουμπή απομένει για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Η Ένωση έχει συμφωνήσει για το τελικό ποσό με τους «γαλάζιους» και μέσα στις επόμενες μέρες ο 21χρονος στόπερ θα κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Στην Καλλιθέα θέλ

Keywords
Τυχαία Θέματα