Παπασπύρου: Η ΑΕΚ και οι υπόλοιπες

12:05 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Την διαφορά δυναμικότητας της ΑΕΚ με όλες τις άλλες ομάδες του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπασπύρου και πρόσθεσε πως όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και πως όποια ομάδα έχει υπομονή και διάρκεια θα πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου, στην ιστοσελίδα gazzetta.gr
Βρίσκεστε στον Ηλυσιακό από πέρυσι. Που μπορεί εφέτος να φτάσει

η ομάδα;
«Στόχος μας για ακόμα μια χρονιά είναι η τετράδα που πιστεύω ότι μέσα από καλό ποδόσφαιρο θα επιτευχτεί. Παράλληλα στοχεύουμε στην ανάδειξη και κάποιων νεαρών παικτών, που μέσα από καλές εμφανίσεις κάποιοι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω».
Την περσινή σεζόν ο Ηλυσιακός τερμάτισε στην τρίτη θέση του 8ου ομίλου του Περιφερειακού, έχοντας ως μεγάλο όπλο την έδρα του στην οποία είχε οκτώ νίκες. Μπορεί και εφέτος να γίνει το ίδιο;
«Σίγουρα είναι μεγάλο όπλο η έδρα, αλλά πιστεύω ότι και εκτός έδρας θέλουμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα αφού άλλωστε όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι και κρίνονται στις λεπτομέρειες».
Πόσο σημαντικές είναι για τον Ηλυσιακό οι δύο σερί νίκες που πέτυχε με Κηφισιά και Αιγάλεω, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Περαμαϊκό;
«Ήταν μεγάλες νίκες και οι δύο αφού μην ξεχνάμε ότι και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδεςμε υψηλούς στόχους και ιδίως ψυχολογικά μας ανέβασαν σε μεγάλο βαθμό και μας δίνουν δύναμη για τη συνέχεια».
Το καλοκαίρι η ομάδα διατήρησε τον βασικό της κορμό και προχώρησε στην απόκτηση δύο έμπειρων παικτών όπως ο Στρατάκης και ο Κάμπας. Πόσο την έχουν βοηθήσει αυτοί οι δύο μέχρι τώρα;
«Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ πέρα από το ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές είναι και πολύ καλά παιδιά. Παροτρύνουν σε κάθε προσπάθεια τους μικρούς, τους συμβουλεύουν πως να βελτιωθούν και άλλωστε όπως λέμε και στα αποδυτήρια χαριτολογώντας θεωρούνται ποδοσφαιρικά πατεράδες τους».
Η διοίκηση και ο κόσμος βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας σ΄αυτή την προσπάθεια;
«Δυστυχώς αν εξαιρέσουμε 3-4 ανθρώπους της διοίκησης (Λιονάκης πρόεδρος, Οικονόμου Τάκης και Μαξούτης Σταύρος Γενικός Αρχηγός και οι παλαίμαχοι), ο κόσμος δεν είναι δίπλα μας παρότι έχουν γίνει προσπάθειες και ιδίως πέρυσι που η πορεία της ομάδας ήταν ανέλπιστα πολύ καλή. Δεν γίνεται πρωταθλητισμός στη σημερινή γενικά δύσκολη οικονομικά εποχή και το βάρος το οικονομικό να το σηκώνει μόνο ο πρόεδρος. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούν άνθρωποι να συμβάλουν οικονομικά ,ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που αξίζει»
Τι διαφορές έχει το εφετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής από το περσινό της Δ΄ ;
«Πιστεύω ότι είναι μεγάλες οι διαφορές. Πέρυσι ήταν 11 ομάδες όπου οι 3 από την αρχή ξέραμε ότι είναι αδύναμες και έτσι περιμέναμε να δούμε ποιά ομάδα θα ήταν η τέταρτη που θα έπεφτε.
Εφέτος εαν εξαιρέσουμε την ΑΕΚ, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές λόγω της μορφής του πρωταθλήματος, είναι όλα τα παιχνίδια ντέρμπι κι αυτός που θα έχει διάρκεια και υπόμονή θα πετύχει το στόχο του».
Τον Ιανουάριο η ομάδα θα ενισχυθεί;
«Εαν μας το επιτρέψουν τα οικονομικά ίσως και να αποκτήσουμε έναν έμπειρο παίκτη σε θέση που μέχρι το Δεκέμβριο θα έχουμε εντοπίσει μέσα από τα παιχνίδια».
Ποίοι είναι οι προσωπικοί σας στόχοι;
«Για άλλη μια χρονιά θέλω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει με την ομάδα μου και κάποια στιγμή οι καλές μου χρονιές να μου δώσουν την ευκαιρία να δουλέψω σε μεγαλύτερη κατηγορία»
Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;
«Περιμένω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να αγκαλιάσει μια νέα προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι και σίγουρα δεν θα τον απογοητεύσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα