Χριστοφόρου: Απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου

11:18 8/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Απόλλων Λεμεσού πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στην Ρώμη κόντρα στην Λάτσιο αλλά ηττήθηκε με τον Χριστάκη Χριστοφόρου να εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.
Σε δηλώσεις του μετά το 2-1 στο "Ολίμπικο", ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού τόνισε: "Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου. Έπαιξαν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, πολύ

καλό ποδόσφαιρο. Έδειξαν αυτοπεποίθηση και είχαν καλή κυκλοφορία. Και μόνο ότι είναι στεναχωρημένοι στα αποδυτήρια μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Θέλαμε να είχαμε κέρδος για τους φιλάθλους που μας υποστήριξαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω και να παρακολουθεί την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Μας ξάφνιασε ο αντίπαλος με το πώς ξεκίνησε. Είχε πολλούς επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, όμως στο δεύτερο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια πράγματα... Ισχύει αυτό που γράφει το φύλλο αγώνος και αυτό παίζει στο τέλος ρόλο όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να μάθουμε να έχουμε ισορροπίες. Θα κρατήσουμε την καλή απόδοση στο παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα