Παπαδόπουλος: Να κάνουμε τον Ατρόμητο ακόμα μεγαλύτερο

15:24 10/6/2013 - Πηγή: AEK365

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και επίσημα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυο χρόνων με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τόνισε: "Ήρθα για να κάνουμε όλοι μαζί τον Ατρόμητο ακόμα μεγαλύτερο. Ο Ατρόμητος έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για να αποδεχτώ την πρόταση του γιατί ως παίκτης και ως άνθρωπος έχω κίνητρα και βάζω στόχους.

Στα play offs όλοι είδαμε ότι έφτασε στο μάξιμουμ και εύχομαι την επόμενη χρονιά να κάνουμε το κάτι παραπάνω που η ομάδα δεν πέτυχε φέτος για ένα γκολ. Είναι δύσκολο αλλά στα play offs μπορούν να γίνουν όλα".
Για το κίνητρο της συμμετοχής στην Ευρώπη δήλωσε: "Ο Ατρόμητος έχει πάρει το καλό εισιτήριο στο Europa League και με μια καλή κλήρωση νομίζω ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό. Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να είναι κοντά στην ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια για να ανεβάσουμε τον Ατρόμητο ακόμη ένα επίπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα