Παπαχρήστου: Τρόπος επιβίωσης

21:42 19/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Βούλα Παπαχρήστου επιλέχθηκε να αγωνιστεί με την φανέλα της Φενέρ την φετινή αγωνιστική περίοδο για δύο αγώνες, στο πλαίσιο των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων της Τουρκίας, ώστε να δώσει σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να ανεβάσουν το επίπεδο της διοργάνωσης. Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ που σε κάθε διοργάνωση κερδίζει τις εντυπώσεις μίλησε στο aek365 για αυτή

της την απόφαση, ενώ τόνισε πως είναι αρκετά σημαντικό για την επιβίωση της, αλλά και του προπονητή της, αφού το οικονομικό κομμάτι είναι αρκετά σεβαστό. «Η κατάσταση στην Ελλάδα γενικότερα στον χώρο του στίβου δεν είναι και η καλύτερη, όπως γνωρίζουν όλοι. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως το οικονομικό κομμάτι ήταν αρκετά καλό αποφασίσαμε να πάρουμε την απόφαση να στείλουμε αίτηση, μαζί με τον προπονητή μου, κ. Πομάσκι αίτηση στην Φενέρ. Αυτή η αίτηση έγινε αμέσως δεκτή. Έτσι θα αγωνιστώ εκεί για δύο αγώνες τον Μάιο, αλλά και στα τέλη Ιουνίου. Για να πάρουμε αυτή την απόφαση είχαν προηγηθεί επαφές μας με τον συναθλητή μου, που αγωνίζεται εκεί, τον Μαριάν και μας είχε πει πως όλα είναι αρκετά οργανωμένα. Η κατάσταση εκεί είναι πολύ καλή και αν σκεφτούμε πως το οικονομικό κομμάτι που μας καλύπτει απόλυτα αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που μας βοηθά να επιβιώσουμε».

Στην συνέχεια η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΕΓΑΣ. «Όλοι βλέπουμε πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καθόλου καλά σίγουρα αυτό μας απογοητεύει. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός πως υπήρξε και η αναστολή λειτουργίας της Ομοσπονδίας, πριν από λίγες μέρες. Σαν αθλήτρια περιμένω είτε από τον ΣΕΓΑΣ είτε από την ΑΕΚ κάποια επιπλέον βοήθεια. Ας μην ξεχνάμε πως ακόμα υπάρχουν αρκετές οφειλές στον προπονητή μου και αυτό δεν έπρεπε να συμβαίνει, αφού ο κ. Πομάσκι είναι αυτός που στέκεται δίπλα μου 20 ώρες την ημέρα και με βοηθά αρκετά σε όλα τα κομμάτια. Χωρίς προπονητές οι αθλητές δεν θα υπήρχαν και αυτό δεν πρέπει να περάσει έτσι απαρατήρητο».

Ενώ ο Γιώργος Πομάσκι είπε: «Αυτό θέλουν δηλαδή; Αυτό με αναγκάζουν να κάνω», είπε ο προπονητής της Παπαχρήστου, Γιώργος Πομάσκι, που εξηγεί πήραν αυτή την απόφαση εξαιτίας των εμποδίων που αντιμετωπίζουν. Δηλαδή τα οικονομικά προβλήματα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι «Δεν λειτουργεί τίποτα! Δεν ξέρουμε αν και πότε θα γίνουν αγώνες», όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, που έπρεπε να κάνει τον προγραμματισμό της αθλήτριας για να προετοιμαστεί για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα