Παουλίνιο: Μεγάλη μου τιμή

17:55 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο διεθνής μέσος, που πριν λίγο καιρό κατέκτησε το Confederations Cup με τη «σελεσάο», ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στην Τότεναμ έναντι 17 εκατ. λιρών και στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του λονδρέζικου συλλόγου, είπε:
«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω την Τότεναμ για την ευκαιρία που μου δίνει να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Είναι τεράστια στιγμή για μένα. Ξέρω ότι μπροστά μου υπάρχει μια τεράστια πρόκληση,

αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες».
Για τις εντυπώσεις από τις πρώτες ώρες της παρουσίας του στην ομάδα και το προπονητικό κέντρο των «σπιρουνιών», τόνισε: «Το προπονητικό μας κέντρο είναι απίστευτο. Έχω ενθουσιαστεί με τις συνθήκες στην ομάδα και το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες. Δουλειά μου είναι να εμφανιστώ απόλυτα συγκεντρωμένος και να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο και πιο σκληρά».
Ερωτηθείς για το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ και το πόσο εύκολα θα προσαρμοστεί, σχολίασε:«Παρακολουθούσα την Πρέμιερ Λιγκ από τη Βραζιλία. Η Τότεναμ έχει μεγάλους και άξιους ποδοσφαιριστές και θέλω να τους βοηθήσω. Είναι πολύ καλό για μένα που υπάρχει και ο Σάντρο στην ομάδα, αφού όταν βρίσκεις συμπατριώτη στη νέα σου ομάδα, πάντα έχεις βοήθεια στην προσπάθεια προσαρμογής».

Keywords
Τυχαία Θέματα