Λύτρωση με Σεφέροβιτς...

21:00 15/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2014-5ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΛΒΕΤΙΑ-ΕΚΟΥΑΔΟΡ: 2-1
Γήπεδο: Estadio Nacional

Τεράστια νίκη με απίστευτη ανατροπή για την Ελβετία, που βρέθηκε να χάνει από το Εκουαδόρ, αλλά επικράτησε τελικά με 2-1. Και τα δύο γκολ από παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή, με το δεύτερο τυ Σεφέροβιτς

να μπαίνει στο τελευταίο λεπτό.

Το ματς δεν είχε καλό ρυθμό στα πρώτα λεπτά, με μόλις δύο καλά σουτ των Τζάκα στο 12' και Σακιρί στο 16', τα οποία όμως δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ντομίνγκες. Στο 19ο λεπτό ο Ντομίνγκες έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δύσκολο διαγώνιο σουτ του Ροντρίγκες αλλά στο 22' το Εκουαδόρ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Αγιόβι εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ, ο Μπενάλιο δεν βγήκε και ο Ένερ Βαλέντσια με κεφαλιά εξ επαφής έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα η Ελβετία ανέβηκε και απείλησε με την κεφαλιά του Μπεχράμι στ 33', όπως και με το σουτ του Ινλέρ τρία λεπτά μετά, αλλά ο Ντομίνγκες ήταν εκεί και στις δύο περιπτώσεις.

Η Ελβετία μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48' μετά από κόρνερ του Ροντρίγκες, ο Μεχμεντί (είχε μπει μόλις στο ματς) έπιασε μόνος την κεφαλιά κι έκανε το 1-1. Στο 60ο λεπτό ο Ένερ Βαλέντσια έπιασε όμορφο γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 66' ο Μοντέρο έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά, αλλά ο Μπενάλιο έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια. Στο 70ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ντρμιτς που μάλλον ήταν καθαρό, ενώ στο 73' οι παίκτες του Χίτσφελντ έφυγαν στην κόντρα με τον Σακιρί να κάνει σουτ από πλάγια θέση και να αστοχεί ενώ θα μπορούσε να γυρίσει την μπάλα στο πέναλτι. Στο επόμενο λεπτό ο Φον Μπέργκεν έκοψε κι ενώ ο Μοντέρο είχε περάσει τον Μπενάλιο, ο οποίος στο 86' είπε όχι δύσκολα σε φάουλ του Αρόγιο. Στο 90+2' ο Ρόχας καθυστέρησε και κόπηκε στην περιοχή της Ελβετίας και στην κόνρα ο Ροντρίγκες έβγαλε από αριστερά τη σέντρα, με τον Σεφέροβιτς να κάνει την προβολή και να χαρίζει τη νίκη στην Ελβετία.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκες, Ντζουρού, Στόκερ (46' Μεχμεντί), Ινλέρ, Μπεχράμι, Τζακα, Σακιρί, Ντρμιτς (75' Σεφέροβιτς)

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Ντομίνγκες, Γκουαγκουά, Εράθο, Παρέδες, Νομπόα, Μοντέρο (76' Ρόχας), Αγιόβι, Μοντέρο, Καϊσέδο (70' Καϊσέδο), Ε.Βαλέντσια, Α.Βαλέντσια, Γκρουέθο

Keywords
Τυχαία Θέματα