Παντελίδης: Δεν κατεβαίνουμε για να χάσουμε

10:03 21/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Πανθρακικός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Φάληρο τον Ολυμπιακό με τον Σάββα Παντελίδη να μην επηρεάζεται από την κακή εμφάνιση της ομάδας του λιμανιού κόντρα στην Σάλκε αλλά να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του δεν θα κάτσει να χάσει και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Ολυμπιακό να επιβάλει από την αρχή τον ρυθμό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

ο προπονητής του Πανθρακικού στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"
- Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει στα καλύτερά του μετά το αποτέλεσμα ης Τρίτης. Πώς το βλέπετε εσείς;
"Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε εμάς και την Σάλκε. Το είδα το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά δεν μπορούμε να μπαίνουμε σε τέτοιες συγκρίσεις".
- Δεν παίζει ρόλο, όμως, και για εσάς το ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι στα πάνω του;
"Σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται, παραμένει Ολυμπιακός. Ας είναι και πληγωμένος. Μιλάμε για Ολυμπιακό. Τώρα τι να λέμε; Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχει για εμάς δυσκολότερο παιχνίδι. Για να μπορέσεις να σταθείς με αξιοπρέπεια μέσα στο Καραϊσκάκη, θα πρέπει να βγάλεις μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Να κοιτάξεις να εξουδετερώσεις τα ατού του Ολυμπιακού και να τον αναγκάσεις να μην βγάλει πράγματα στο παιχνίδι του. Μόνο τότε θα έχεις τύχη. Από μόνο του όμως το όνομα του αντιπάλου κρατάει τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό του. Αυτό θα κοιτάξουμε να το αποφύγουμε".
- Πώς προετοιμάζεστε εσείς; Δεν κατεβαίνετε για να χάσετε...
"Φυσικά και όχι. Σίγουρα η πίεση δεν είναι στην ομάδα μας. Εμείς δουλεύουμε όσο καλύτερα μπορούμε, όσο πιο προσεκτικά γίνεται, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό. Θα είναι η νίκη, θα είναι η ισοπαλία, θα είναι μια εξαιρετική εμφάνιση; Για αυτό προπονούμαστε. Σε τέτοιο παιχνίδι ασχολείσαι κυρίως με την αμυντική σου γραμμή".
- Διαφορές του φετινού Ολυμπιακού από τον περσινό;
"Έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Ο παίκτης που εγώ είχα ξεχωρίσει, πέρα από τους Μιραλάς και Μέλμπεργκ, ήταν ο Ορμπάιθ".
- Ως προς τη φιλοσοφία των Βαλβέρδε και Ζαρντίμ;
"Είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με πέρσι ο Ολυμπιακός. Με τον Βαλβέρδε πρέσαρε τόσο πολύ που δεν σε άφηνε να αναπνεύσεις. Τώρα είναι πιο υπομονετικός στο παιχνίδι του".

Keywords
Τυχαία Θέματα