Παντελιάδης: Να κρατάμε χαμηλά την μπάλα

09:34 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Αστέρα Τρίπολης, μετά το 2-0 επί της Παρτιζάν, με την ομάδα της Αρκαδίας να είναι στη κορυφή του ομίλου στο Europa League αλλά τον Θανάση Παντελιάδη να υπογραμμίζει πως όλοι στον Αστέρα πρέπει να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα και να είναι προσγειωμένοι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης, Θανάση Παντελιάδη, στον ΑΝΤ1
"Ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα, για την πόλη. Όλα κύλησαν όπως τα θέλαμε, δείξαμε ό,τι έπρεπε και αξίζουν συγχαρητήρια σε

όλους. Πάντα ξεκινάς από την τακτική, παίζουν πολλά ρόλο, είχαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε υψηλά επίπεδα, ήμασταν καλοί ανασταλτικά, αλλά και στον επιθετικό τομέα για να έχουμε καλές φάσεις.
Η Παρτιζάν είναι μια ομάδα που έχει ποιοτικούς παίκτες. Έπρεπε να κλείσουμε καλά τους χώρους, δουλέψαμε καλά, όπως είπα και πριν ήμασταν καλοί ανασταλτικά και στην επίθεση βρήκαμε τους χώρους και με τις κατάλληλες ενέργειες κάναμε τις ευκαιρίες.
Το πάθος που είχαμε και η θέληση υπερίσχυσαν του αντιπάλου και αυτό έκανε τη νίκη να φαίνεται πιο εύκολη, όμως ήταν δύσκολη. Τώρα ο Αστέρας είναι πρώτος, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, να κρατάμε χαμηλά την μπάλα και να μην ξεφύγουμε από τον κύριο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι.
Είναι μεγάλη χαρά για όλους. Οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξοδέψει πολλά λεφτά τα τελευταία χρόνια και είναι μεγάλη χαρά και για αυτούς, αλλά και για τα αποδυτήρια. Είναι κάτι που θέλαμε και ό,τι διεκδικούμε θέλουμε να το διεκδικούμε μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια.
Να δουλέψουμε καλά από εδώ και πέρα, να γεμίσουμε τις μπαταρίες γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια, είναι νωρίς ακόμα, βρισκόμαστε μόνο στον Οκτώβριο. Πάντα στο ποδόσφαιρο συντελεί και ο προπονητής, ειδικά στη διαχείριση των αποδυτηρίων. Έχουμε πολλούς ξένους, όμως με τις επιτυχίες θωρακίζονται και τα αποδυτήρια".

Keywords
Τυχαία Θέματα