Συνεχείς επαφές για το Ναό

08:13 3/10/2014 - Πηγή: AEK365

Θετικά προχωρούν τα πάντα όσον αφορά την εξέταση του φακέλου της ΑΕΚ από την ΔΟΚΚ για το θέμα των αδειών της ανέγερσης του γηπέδου. Χθες είχαμε τη σύσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του, στα γραφεία του στον Πειραιά, με τον «Τίγρη» να ενημερώνεται για όλα τόσο σχετικά με την άδεια, όσο και για τα περιφερειακά θέματα που επίσης «τρέχουν». Εξάλλου ο Μελισσανίδης είναι σαφής εδώ και καιρό προς όλους: Επιθυμεί όσα θέματα είναι στο χέρι της ΑΕΚ

να προχωρούν. Και αυτό γίνεται... Όσον αφορά τις μελέτες από τη ΔΟΚΚ και τους μελετητές από την Ένωση φαίνεται να έχουν θετικά μηνύματα.

Μάλιστα, εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως ακόμα και μέσα στον Οκτώβρη είναι πιθανόν να έχουμε ευχάριστα μαντάτα με την έκδοση των αδειών ανέγερσης. Να μη χρειαστεί να μπούμε δηλαδή στον Νοέμβρη. Οι επαφές συνεχίζονται, η ΑΕΚ από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί στα θέματα που είναι στο χέρι της και περιμένει την πλέον κορυφαία είδηση από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια: να πάρει την άδεια ανέγερσης του Ναού και να ξεκινήσουν τα έργα.

Keywords
Τυχαία Θέματα