«Πάντα να βοηθάω την Εθνική»

18:12 8/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ μίλησε ο διεθνής πολίστας, Βαγγέλης Δελακάς, ο οποίος στάθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής πόλο των ανδρών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε όσα είπε ο Βαγγέλης Δελακάς:

«Η Εθνική Ομάδα είναι ένα όνειρο για μένα, δεν σταματάει μόνο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πάντα θέλω να είμαι στην Εθνική και να την βοηθάω. Η ψυχολογία μου πριν την προετοιμασία είναι πάρα πολύ καλή. Για όλους τους παίκτες η προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ σοβαρή, είναι το όνειρο κάθε αθλητή και γι' αυτό είμαστε έτοιμοι για όλα.

Νομίζω ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Αυτό βέβαια το έχει αποφασίσει ο προπονητής από την αρχή. Εγώ είμαι πολύ σίγουρος για τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Ο Ντράγκαν Άντριτς είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, έφτιαξε μια καινούρια ομάδα με νέους παίκτες αλλά και τη συμπλήρωση κάποιων παλιών, και απέδειξε ότι και στο Ευρωπαϊκό και στο Προολυμπιακό τα πήγαμε πολύ καλά, εκεί που δεν ήμασταν τόσο καλοί τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρώ ότι ανέβασε την Ελλάδα σε επίπεδο μεγάλων ομάδων, σε υψηλό επίπεδο και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί πάρα πολύ καλά στις προσδοκίες της Εθνικής Ομάδας στου Ολυμπιακούς του Λονδίνου».

Keywords
Τυχαία Θέματα