«Πάντα χαραγμένος στη μνήμη μου ο ΟΦΗ»

17:07 24/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος επιθετικός στον Athletic Radio 104,2:

Για το «διαζύγιο» με τον ΟΦΗ: «Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος. Περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτόν τον 1,5 χρόνο και όλα αυτά τα γεγονότα με έκαναν να δεθώ πραγματικά με τον ΟΦΗ και τον κόσμο. Η οικογένειά μου έχει δεθεί με τους πάντες εδώ. Μακάρι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αυτό που έζησα εγώ ήταν πρωτόγνωρο και κρατάω

μόνο τις καλές στιγμές».

Για τους λόγους της απόφασης του: «Είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Συνέβησαν πολλά τον τελευταίο καιρό και έγινε κάτι που είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Ειλικρινά, θέλω η ομάδα να βρει τον δρόμο της εξωαγωνιστικά. Είναι πραγματικά κρίμα για τον σύλλογο. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα πέρασα στο Ηράκλειο».

Για το τι του έμεινε στον 1,5 χρόνο της παρουσίας του στο Ηράκλειο: «Τα πλέι οφ που παίζαμε χωρίς συμβόλαια, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο για όλα τα παιδιά. Όμως όταν παίζαμε δεν το σκεφτόταν κανένας. Στο μυαλό μας είχαμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε. Εκείνες οι 10 ημέρες ήταν απίστευτες. Όσα ζήσαμε με τα παιδιά στο γήπεδο, στο ξενοδοχείο. Πραγματικά κάναμε έναν άθλο και χαίρομαι που η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται στην Σούπερ Λιγκ. Θεωρώ πως ήμασταν 11 κομάντο που φέραμε εις πέρας την αποστολή μας».

Για το πώς βλέπει φέτος τον ΟΦΗ: «Όταν ήρθα στην ομάδα, με ρώτησε ο Ανδρέας Σκέντζος αν ήμουν σίγουρος. Γιατί ήμουν εγώ που ήθελα να έρθω στον ΟΦΗ και τηλεφώνησα. Παρότι αμφισβητήθηκα από αρκετούς, ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχουμε με την ομάδα. Όλοι πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ελπίζω να υπάρχει πραγματικά το δέσιμο που υπήρχε στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους».

Για το πώς νιώθει φεύγοντας: «Αυτοί οι 19 μήνες που είμαι στον ΟΦΗ θα μείνουν για πάντα χαραγμένοι στην μνήμη μου. Όσα πετύχαμε δεν ήταν απλά μια άνοδος, αλλά κάτι παραπάνω. Πάντα θα θέλω να ξαναγυρίσω, είτε σαν παίκτης, είτε σαν αντίπαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα