Πάνε Τορόντο οι Ντεφόε, Μπράντλεϊ

11:03 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Στην ομάδα του Τορόντο πρόκειται να ενταχθούν τις επόμενες μέρες ο Ζερμέν Ντεφόε της Τότεναμ και ο Μάικλ Μπράντλεϊ της Ρόμα σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Όπως αναφέρει το SkySports, ο Ντεφόε θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στο Τορόντο για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα του MLS και μέχρι την 1η Μαρτίου θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τότεναμ αλλά ως δανεικός. Το κόστος συμφωνίας αναμένεται να φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ με την διοίκηση της Τορόντο FC να έχει προετοιμάσει τους οπαδούς της κάνοντας λόγο στην επίσημη ιστοσελίδα για "μεγάλη συμφωνία".

Την ίδια στιγμή και ο Μάικλ Μπράντλεϊ αναμένεται να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με τον μέσο της Ρόμα να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος και για αυτό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο MLS. Το κόστος μεταγραφής υπολογίζεται στα 7 εκατομμύρια ευρώ με τον Μπράντλεϊ να προτιμά την ομάδα του Τορόντο παρά το ενδιαφέρον από Μπολόνια και Βερόνα. Σημειώνεται πως ο Μπράντλεϊ έχει αγωνιστεί ξανά στο αμερικανικό πρωτάθλημα με την φανέλα των Red Bulls της Νέας Υόρκης το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα