Μέσι: Να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Μπαρτσελόνα

10:51 9/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Λιονέλ Μέσι θέλει μέχρι το τέλος της καριέρας του να αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κάτι που φρόντισε να κάνει ξανά σαφές μετά την επιστροφή του στην δράση έπειτα από 58 μέρες απουσίας λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα μετά το 4-0 επί της Χετάφε για το Κύπελλο Ισπανίας όπου έβαλε και δυο γκολ
Για την επιστροφή του στην δράση

και για το διάστημα της αποθεραπείας: "Έπαιξα για περίπου 30 λεπτά και η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα πολύ καλά, χωρίς να νιώσω κάποιο πόνο. Νιώθω χαρούμενος. Δουλέψαμε αρκετά και διαθέσαμε αρκετό χρόνο στην πατρίδα μου, κοντά στους ανθρώπους μου. Έχω προετοιμαστεί καλά, έχω δουλέψει αρκετά στον τομέα της ενδυνάμωσης και τώρα μπόρεσα να παίξω χωρίς πόνους. Κατάφερα να ξεπεράσω τον τραυματισμό μου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια σπουδαία χρονιά για εμένα και τους συμπαίκτες μου".
Για το Γκαλά στην Ζυρίχη όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την "Χρυσή Μπάλα": "Αισθάνομαι περήφανος και τιμή που βρίσκομαι μεταξύ των φιναλίστ. Όποιος και αν κερδίσει το βραβείο, θα είμαι μια χαρά, αλλά πάντα έλεγα ότι για εμένα οι σημαντικές ομάδες είναι τα βραβεία".
Για το μέλλον του: "Η πρόθεση μου είναι να κρεμάσω τα παπούτσια μου στον σύλλογο και να συνεχίσω στην συνέχεια εδώ την καριέρα μου, αν με θέλουν και οι άνθρωποι της διοίκησης".

Keywords
Τυχαία Θέματα