Παναγόπουλος: Να κοιτάξουμε στα μάτια τον ΠΑΟΚ

18:20 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Σε εγρήγορση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό θα πρέπει να είναι ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όπως υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ο οποίος διαβεβαίωσε πως οι παίκτες του θα κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους και δεν θα φοβηθούν από την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, στην NOVA

- Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη στο ντεμπούτο του: «Θεωρώ ότι ήταν μια μοναδική στιγμή, κάτι συγκλονιστικό να βρίσκεσαι προπονητής στον πιο ιστορικό σύλλογο της Ελλάδας. Κύλησαν όλα όμορφα και όπως είπα την προηγούμενη βδομάδα, ήταν η δυσκολότερη και ταυτόχρονα η πιο ευτυχισμένη. Έχουμε συγκεντρωθεί πλέον στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αφήσαμε πίσω τη νίκη και στόχος μας είναι το παιχνίδι της Κυριακής».
- Για το που αφιερώνει τη νίκη: «Θα μπορούσα να την αφιερώσω και να τη χαρίσω σε πολύ κόσμο. Τη χαρίζω σε όλους όσοι είναι κοντά, δίπλα, μέσα στο σύλλογο».
- Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων και την Πέμπτη κέρδισε τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πολλά καλά στοιχεία φέτος. Η Τούμπα είναι μια καυτή έδρα, εμείς θα πάμε να κοιτάξουμε τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, τον κόσμο του, αλλά δεν θα μπούμε σε καμία περίπτωση φοβισμένοι».
- Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ομάδα συνόλου και ομάδα προπονητή. Ο κύριος Δώνης δείχνει ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Διαθέτει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σ' αυτά που θα ζητήσουμε στον αγωνιστικό χώρο μπορούμε να φύγουμε με κάτι καλό. Πρέπει να είσαι προσεκτικός και συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό. Στη Τούμπα τα λάθη δεν συγχωρούνται, στιγμές αδυναμίας ίσως να είναι αδικαιολόγητες, οπότε πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».
- Για τα πλάνα του: «Η προσέγγισή μας έχει να κάνει πάνω στον αντίπαλο,. στα πλεονέκτημα του ΠΑΟΚ. Βλέπουμε ότι κάνει παιχνίδι από τον άξονα, συνδυάζεται από τα άκρα. Τόσο ο Λίνο, όσο και ο Αποστολόπουλος δίνουν πολύ μεγάλες βοήθειες στην επίθεση. Είναι καλό ότι θα απουσιάσει ο Αθανασιάδης. Είναι μονάδα για τον φετινό ΠΑΟΚ. Θα επικεντρωθούμε περισσότερο έτσι ώστε να κρατήσουμε μπάλα στα πόδια μας και να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα βρούμε μέσα στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα